27 / 04 / 2024

aydın gözpınar yol çalışmaları

aydın gözpınar yol çalışmaları

Mahalle ziyaretinde kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakini Huriye Günay ile uzun süre sohbet eden Özakcan, "Yolları edivedik, inşallah köyümüz ve köylümüz sağlıkla kullanır" dedi.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun etkileri TBMM gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesinin çevreye etkileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Güzelhisar'da yer alan arsayı 18 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

aydın gözpınar yol çalışmaları Haberi

aydın gözpınar yol çalışmaları


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle ziyaretinde kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakini Huriye Günay ile uzun süre sohbet eden Özakcan, "Yolları epedik, inşallah köyümüz ve köylümüz sağlıkla kullanır" dedi.


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve birim amirleri 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanması nedeniyle mahalleye dönüşen köylerden biri olan Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ünal Günay ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Özakcan, mahallede yapılan hizmetleri inceleyerek birim amirlerinden bilgi aldı. Vatandaşın isteklerini de dinleyen Özakcan, mahalleli ile uzun süre sohbet etti. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan mahalle meydanını da yerinde inceledi.


"MİLLETİN OLDUĞU YERDE DEVLET, DEVLETİN OLDUĞU YERDE MİLLET VARMIŞ"

Gözpınar Mahalle Sakini Huriye Ünal, Başkan Özakcan'ın...