30 / 04 / 2024

aydın kuşadasında satılık gayrimenkul

aydın kuşadasında satılık gayrimenkul

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 628 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 3 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Depremin Kuşadası bilançosu: 17 bina ağır, 314 bina orta hasarlı!

Sisam’ açıklarında yaşanan, İzmir’de yıkımlara sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin etkilediği Aydın Kuşadası’nda 2 bin 738 bina için hasar başvurusunda bulunuldu. Depremde ağır hasar gören 17 bina tahliye edildi.

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Kuşadası'nda inşaat işçisi 5'inci kattan düştü!

Aydın Kuşadası'nda bir inşaatta çalışan Mehmet Küpçü (41) 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuşadası'ndaki 24.2 milyon TL'lik arsanın imar planı değişti!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 24 milyon 200 bin TL'lik arsanın ne şekilde değerlendirileceği merak konusu oldu. 9 bin 958 dönümlük arsanın imar planı ticari alan olarak değiştirildi. Arazi üzerine 5 katlı belediye hizmet binası, restoran, kafe ve ticari birimler inşa edilecek.

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Aydın Kuşadası'nda jeotermale ÇED onayı!

Aydın Kuşadası'nda 375 hektarlık alanda Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş., jeotermal enerjinin dağıtımı için gerekli olan ÇED izinleri ve işletme ruhsatları için onay verildi.

Basın Ekspres Toya Next satılık daire!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Basın Ekspres Toya Next satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.

aydın kuşadasında satılık gayrimenkul Haberi

aydın kuşadasında satılık gayrimenkul

T.C. KUŞADASI 1. İCRA DAİRESİ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2009/4372 ESAS

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği kıymeti, adedi, önemli özellikleri

1 NOLU TAŞINMAZIN

özellikleri: Aydın il, Kuşadası ilçe, Davutlar Köyü, Taşlıbelen Mevkii, 1103 Parsel No, f yüzölçümlü arsa nitelikli taşınmaz 27/05/2013tarihinde besi damı yapılmaz üzere inşaat r jhsatı alrn Bu inşaat ruhsatında taban oturma alanı 1.400,00 m2 olan bodrum+zemin+1. kattan oluşar yapılabileceği ve toplam inşaat alanının 4.200,00 m2 olabileceği belirtilmiştir. Da' tlar belediyesi! 22/06/2011 tarihli yazısında 53 pafta, 1103 parsel üzerine 2 katlı toplam 4.200,00 m2insaat alanlı besi da inşaatı yapılabileceği, ancak taşınmazda olan idari bina, besi dangının son iki katının pr jjedışı kaçak olarak yapıldığı belirtilmiştir.

Taşınmaz üzerinde yapılan ölçümlerde ise:

a-) Besi Damı: Bu yapı 19 metre genişlikte. 120 metre uzunlukta ve...