08 / 07 / 2024

aydın nazilli güzelköy bağlantı köprüsü ne zaman açılacak

aydın nazilli güzelköy bağlantı köprüsü ne zaman açılacak

Aydın'ın Nazilli Belediyesi, keskin virajları olan Güzelköy'ün girişinden başlayıp Ketenova, Kahvederesi, Aşağı Yakacık köyleri ve Alaşehir ilçesine kadar uzanan yol güzergâhında bağlantı köprüsü çalışmalarına başladı...

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

Yatırımcılar dikkat! Altın ve gümüş yükseldi, platin düştü!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!

Yeni haftanın ilk işlem gününe altın ve gümüş fiyatları rekor yükselişle başladı. Gram altın güne 898 liradan başlarken gümüşün gramı ise 12 lirayı geçti. Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarındaki gidişatı merak ediyor. Altın ve gümüş yükselmeye devam edecek mi?

Yatırımcılar şokta: Gümüş yükseldikçe ilgi artıyor! İşte 3 Mart 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 3 Mart 2022 gümüş fiyatı..

Aydın-Denizli Otoyolu'nun etkileri TBMM gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesinin çevreye etkileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Workindo, üye sayısını 45 günde yüzde 50 artırdı!

Son zamanlardaki yükselişiyle dikkat çeken Workindo, üye sayısını 45 günlük kısa zaman içerisinde yüzde 50 artırdı.

aydın nazilli güzelköy bağlantı köprüsü ne zaman açılacak Haberi

aydın nazilli güzelköy bağlantı köprüsü ne zaman açılacak


Aydın'ın Nazilli Belediyesi, keskin virajları olan Güzelköy'ün girişinden başlayıp Ketenova, Kahvederesi, Aşağı Yakacık köyleri ve Alaşehir ilçesine kadar uzanan yol güzergâhında bağlantı köprüsü çalışmalarına başladı.


Konu hakkında açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Özellikle Nazilli’ye bağlı üç köyün güzergâhı olan yol üzerinde en keskin viraj bulunuyor. Dere yatağının üzerindeki mevcut köprünün dar olması ve sık sık kazaların yaşanması nedeniyle yeni köprü yapım çalışmalarını başlattık." dedi. Köprünün yapım çalışmalarının, yüklenici firmaya Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihaleyle verilmesinden sonra başlatıldığı belirtildi. Köprü, 5x5 metre iki gözlü 10 metre genişliğinde ve 5 metre yüksekliğinde olacak. Menfez köprüyle keskin viraj dönüşü düzeltilecek. Köprünün, 2014 Ocak ayında hizmete girmesi planlanıyor.


Yurt...