08 / 05 / 2024

Aydın öğrenci evi

Aydın öğrenci evi

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Univa’dan ayda 1.640 TL’ye öğrenci evi sahibi olma fırsatı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunuyor.

Erkanlı Holding'ten 65 bin TL peşinatla öğrenci evi kampanyası uzatıldı!

Erkanlı Holding Türk yatırımcılara yalnızca 65 bin TL’lik peşinat ile 24 ay süren ödemenin ardından öğrenci evi sahibi olma imkanı sunduğu kampanyasını uzattı. 

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından kuruldu. 

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Rıza Hüseyin Erkanlı, Berat Hande Alagöz ve Kamil Kutlu ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Aydın Uruguay’daki yeni evi ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı ev ortaya çıktı...

Gayrimenkul sektöründe yeni trend öğrenci evi kampüsleri!

Gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım imkanı olan öğrenci evi kampüsleri hem yatırımcıların hem de öğrencilerin gözdesi oldu.

Tokat'ta eski lojmanlar öğrenci evi olacak!

Almus ilçesinde özelleştirilen kuruluşa ait 37 müstakil lojmanı devralan belediye, yapılacak çalışmanın ardından binaları öğrenci evi olarak hizmete sunacak.

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Aydın Karacasu Kültür Evi restore edildi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından restore edilerek Kültür Evi olarak değerlendirilmesi kararlaştırılan Sarayaltı Caddesindeki tarihi binada yapılacaklar ve kurulması planlanan kooperatif konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Aydın öğrenci evi Haberi

Aydın öğrenci evi

Üniversiteli olmanın heyecanı içinde olan öğrenciler için kiralık ev bulma derdi başladı. Aydın Hedef Gazetesi'nden Kadir Ceyhan'ın haberine göre; üniversiteye yeni kayıt olacak öğrencilerin ilk sıkıntısı kiralık ev bulmak oluyor. Üniversite kayıt dönemlerinin de açılmasıyla kendilerine uygun bir ev bulmaya çalışan öğrenciler zaman zaman bütçelerine göre ev bulmakta zorluk çekiyor.

Aydın Efeler ilçesinde bulunan evlerin kira fiyatları hakkında konuşan emlakçı Muhammet Çalışkan “ 1+1 dairelerimiz 700 ile 800 liradan başlıyor. Oda sayısı arttıkça fiyatlarda buna bağlı olarak artış gösteriyor. Ayrıca evin eşyalı olup olmaması da fiyat artışında önemli etken oluyor. 3 kişi eve çıkmak isteyen öğrencilerin kiralamak isteyeceği 2+1 evin kirasının şuanda 1000 liradan aşağıda olmasının imkanı yok. Depozito ve emlakçı payının da etkisiyle öğrenciler tek başlarına karşılayamayacaklarını düşündükleri için...