27 / 05 / 2024

aydın sanayi odası binası

aydın sanayi odası binası

Aydın Sanayi Odası (AYSO), 2 yıldır hizmet verdiği llıcabaşı mahallesindeki hizmet binasını kentsel dönüşümün başlaması nedeniyle boşalttı. Sanayiciler Saime Cambazoğlu Parkı içindeki Aydın Belediyesi'ne ait binaya yerleşti...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

İstanbul Sanayi Odası paylaştı: Arka arkaya 5’nci ayda da...

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kamuoyuyla paylaştığı Türkiye ihracat İklimi Endeksi, haziran ayında 51,1 oldu. Endeks üst üste 5’nci ayda da eşik değerin üstünde kaldı.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydın'da 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Güzelhisar'da yer alan arsayı 18 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

TMMOB'dan Aydın raporu: Yapı kalitesi düşük!

Aydın’ın alüvyon zemin üzerinde olduğu belirtilen Jeoloji Mühendisleri Odası’nın raporunda yapı kalitesinin düşük olduğunu vurgulandı. Raporda depremin etkisini en aza indirmek için master planlarının hazırlanması gerektiğine dikkat çekildi. 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

aydın sanayi odası binası Haberi

aydın sanayi odası binası

EBSO'yla l0 yıldır kullandığı Denizli yolu üzerindeki hizmet binası konusunda mahkemelik olan AYSO, yerel mahkemenin lehine verdiği kararın Yargıtay'dan EBSO lehine çıkmasıyla temyiz başvurusunda bulunmuştu. Temyiz başvurusu kabul olmayınca hizmet binasını 2 yıl önce boşaltan AYSO, Aydın Belediyesi'nce tahsis edilen Gıda Çarşısı'nın karşısında bulunan llıcabaşı mahallesindeki düğün salonuna taşınmıştı.


AYSO'nun 2 yıldır üyelerine hizmet verdiği bina bu defa Aydın Belediyesi tarafından llıcabaşı mahallesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamına girdi. Bu nedenle binayı boşaltmak zorunda kalan Aydınlı sanayiciler, Eski Sanayi Sitesi altı, Ata mahallesi 60. Yıl İlkokulu arkasında Saime Cambazoğlu Parkı içindeki Aydın Belediyesi'ne ait binaya yerleşti. AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin, 7 Ekim'den itibaren yeni binada hizmet vereceklerini belirtti. 



Yeni...