08 / 07 / 2024

Aydın Sandıklı ve İkizdere Sosyal Tesisleri

Aydın Sandıklı ve İkizdere Sosyal Tesisleri

Aydın İncirliova'nın Sandıklı ve İkizdere mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesisler tamamlanma aşamasında. Geçtiğimiz Mayıs ayında temelleri atılan tesisler en kısa zamanda hizmete açılacak.

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Aydın Sandıklı ve İkizdere Sosyal Tesisleri Haberi

Aydın Sandıklı ve İkizdere Sosyal Tesisleri

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, belediye meclis üyeleriyle birlikte Sandıklı ve İkizdere mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.


Geçtiğimiz Mayıs ayında temelleri atılan ve tamamlanma aşamasına gelen her iki tesisin en kısa zamanda bitirilerek ilçe halkının hizmetine sunulacağını müjdeleyen Başkan Kale; “Kısıtlı imkanlara rağmen halkımıza her alanda hizmet etmeye çalışıyoruz. bugün incelediğimiz bu iki tesisimiz çok amaçlı bir şekilde tasarlanmıştır. İçerisinde, kafeteryası, muhtarlık hizmet odası, düğün alanı, çocuk Oyun parkı, doktor odası, spor üniteleri gibi bir çok ihtiyaca yanıt verecek şekilde yapılmaktadır” dedi.


Kale’den Mangal İncirliova Müjdesi

İncirliova Belediyesi olarak ilçenin tamamına yanıt verecek hizmetleri gerçekleştirmeye, halkın dertlerine derman olmaya ve sorunları çözüme kavuşturmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Kale; İncirliova’ya Mangal İncirliova Piknik Alanı’nı da kazandıracaklarını müjdeledi.


İstiklal Mahallesi Yalkıdere...