30 / 04 / 2024

aydın satılık evler

aydın satılık evler

T.C Aydın 1. İcra Dairesi, Aydın Merkez Turnalıovası Mahallesi'nde yer alan evi 1 milyon 250 bin TL bedelle satışa sunuyor...

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Aydınlı Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Aydınlı Lokum Evler projesi 52 bin 777 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Aydınlı Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

aydın satılık evler Haberi

aydın satılık evler


T.C Aydın 1. İcra Dairesi, Aydın Merkez, 987 parsel Turnalıovası Mahalle/Köy Mevkii, Taşınmaz üzerinde tek katlı, tuğ­la ve betondan yapılma, ahşap üzeri kiremit çatılı, sıvasız, 30-35 yıllık, 550 m2 inşaat alanlı besi damı ile bu dama bitişik, 2 katlı betonarme karkas, 30-35 yıllık içi dışı sıvalı-badanalı, 140 m2 inşaat alanlı, kapı ve pencereleri demir doğramalı, ahşap üzeri kiremit çatılı ev 1 milyon 250 bin TL bedelle icradan satılıyor. İhale için 1. satış günü 10 Mayıs 2013, 2. satış günü 6 Haziran 2013 olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için