15 / 05 / 2024

aydın sökede dönüşüm ne durumda

aydın sökede dönüşüm ne durumda

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Söke'de kentsel dönüşümün başladığını belirten Toyran, ilçenin önünü açacaklarını belirtti.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Vatandaş kentsel dönüşüm sürecine dahil edilmeli!

İstanbul Aydın Üniversitesi, “Kentsel Dönüşüm ve Güvenlik Söyleminde Mekanın Yeniden Üretimi: ‘Suç Mahal(le)leri’” başlıklı seminer düzenledi. Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Deniz Özçetin, kentsel dönüşüm sürecine değindi.

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yeniden başlıyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde Ilıcabaşı mahallesindeki dönüşüm projesinde 10-15 katlı binalar yapılacağı için mahalleli itiraz etmişti. Mahalle muhtarı Alim Tarım, ilk olarak kendisiyle görüşme yapan yetkililerden çalışmaların bir an önce başlatılmasını istediğini söyledi.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

Sümeyye Aydın, Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Kentsel dönüşüm kat sayısını artırmak olmamalı!

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu kapsamında, "Turizm Alanlarında Kentsel Konuna ve Dönüşüm" konulu bir panel düzenlendi. Osman Aydın: "Kentsel dönüşüm, kat sayısı düşük binaların daha yüksek katlı binalara dönüştürülmesi olmamalıdır. " dedi.

Aydın Germencik'teki Köy Enstitüsü müzeye dönüşecek!

Aydın’ın Germencik ilçesindeki Ortaklar Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve Köy Enstitüsü döneminden kalma, atıl olarak bekleyen dört adet müstakil lojman restore edilerek eğitim müzesine dönüştürülecek.

Aydın'da gölet inşaatında lahit bulundu!

Aydın'ın Nazilli ilçesi İsabeyli Mahallesi'nde yapılan gölet inşaatında, bir lahit mezar bulundu. Aydın Müze Müdürlüğü, lahitte yaptığı çalışmada içerisinde kemik parçaları ve kırık toprak testi olduğunu tespit edildi.

Kozcağız'da kentsel dönüşüm toplantısı!

Kozcağız'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunana Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, "Halkımızı aydınlatmak amacıyla Kentsel Dönüşüm (Riskli Binalar) ile ilgili düzenlediğimiz toplantıya katılım oldukça yüksekti.

Bakan Şahin: Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, vatandaşların yaşam alanlarını en iyi imkanlara getirmek için yazlı kışlı, geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Fatma Şahin: Gaziantep Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi 'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, "Türkiye ve Gaziantep için mücadele ediyoruz" dedi.

aydın sökede dönüşüm ne durumda Haberi

aydın sökede dönüşüm ne durumda

1999-2013 yıllarında Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Söke Ticaret Odası’nda uyguladığı yönetim tarzı ile gönüllere taht kuran Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İlçeye sağlanan katma değerler için harcadığı yoğun enerji ile partili-partisiz ilçe halkının yoğun ilgisi ve baskısı ile girdiği Başkanlık seçiminde yüzde 35 oy ile 25 bin 442 kişinin oyunu alarak göreve seçilen Süleyman Toyran, hedeflerini ve projelerini SES’e açıkladı.


Sayın Toyran öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

1959 Söke doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Söke'de tamamladım. 1981 yılında Bursa İktisat Fakültesi'ni bitirdim. Askerliğimi İzmir’de yaptım. Uzun yıllar dede ve baba mesleğim olan gıda toptancılığı işi ile uğraştım. İki çocuk babasıyım. 1995 yılında meclis üyesi olarak girdiğim Söke Ticaret Odası'nda 1999-2013 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde...