21 / 05 / 2024

aydın su artıma tesisi açıldı mı

aydın su artıma tesisi açıldı mı

Aydın'ın Karacasu ilçesine inşa edilen modern arıtma tesisini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açacak

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?

"EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?" sorusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasıyla netleşiyor.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

aydın su artıma tesisi açıldı mı Haberi

aydın su artıma tesisi açıldı mı

Karacasu'ya inşa edilen tesis 640 bin liraya mal oldu.Tesisin 350 bin liralık bölümü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hibesiyle karşılandı. Tesis Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle...