07 / 05 / 2024

Aydın Tekstil arsasına ne yapılacak

Aydın Tekstil arsasına ne yapılacak

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, kamulaştırma süreci tamamlanan 177 dönümlük Aydın Tekstil arazisiyle ilgili Aydınlıların fikirlerini değerlendirecek. Çerçioğlu, “Arazide bin tane tescilli ağaç ve binalar var. Ağaçlara dokunmayacağız." dedi.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Aydın Ayaydın'dan çimento zamlarına ilişkin açıklama!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan bugünkü köşesinde inşaat sektöründe yaşanan zam fırtınasını ve Rekabet Kurumu'nun kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın çimento zamlarına ilişkin değerlendirmesini kaleme aldı. İşte Rahmi Turan'ın o yazısı...

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol TBMM gündeminde!

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Aydın’ın ünlü yemek mekanlarına yıkım kararı!

Aydın Söke’deki meşhur çöp şiş mekanlarına belediye tarafından alınan yıkım kararı ile dükkanları boşaltmaları için tebligat gönderildi. Söke Belediyesi’nin gönderdiği tebligatta: "İşyerlerinizi 15 gün içerisinde boşaltacaksınız." denildi.

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Tekstil arsasına ne yapılacak Haberi

Aydın Tekstil arsasına ne yapılacak

22-23-24 Nisan tarihlerinde Aydın Tekstil alanında konulan sandıklarla vatandaşların proje fikirlerini paylaşmasını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın Tekstil alanının asla betonlaşmasına izin vermeyeceğiz” dedi. Vatandaşların yoğun ilgisi altında Aydın Tekstil alanında proje fikrini sandığa atan Başkan Çerçioğlu, oy sandığına attığı proje fikrini göstererek yer altına otopark, üst kısmında yeşil alan olmasını istediğini kaydetti. 


Central Park gibi olacak 

Çerçioğlu, “177 dönümlük arazi içerisinde bin tane tescilli ağaç ve binalar yer alıyor. Bu ağaçlara dokunmamız mümkün değil. Binaların restorasyonunu yapacağız. Burayı çok amaçlı kullanacağız. Alanın beton yığınına dönüşmesini istemiyoruz. Kentin tam ortasında nefes alabileceğimiz böyle bir yer yok. Halkımız bu alanda ailesiyle birlikte çeşitli aktiviteler yapma fırsatı bulacak. Buranın yeşil alanını en kısa sürede yaz ayına yetiştirmeye çalışacağız. Ama...