06 / 05 / 2024

Aydın Ünlü kim

Aydın Ünlü kim

Düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında Yahya Kaptan’daki ağaç eylemlerini değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Oradan alınan ağaçlar başka yere dikitli. Tramvay projesini destekliyoruz” dedi.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Aydın’ın ünlü yemek mekanlarına yıkım kararı!

Aydın Söke’deki meşhur çöp şiş mekanlarına belediye tarafından alınan yıkım kararı ile dükkanları boşaltmaları için tebligat gönderildi. Söke Belediyesi’nin gönderdiği tebligatta: "İşyerlerinizi 15 gün içerisinde boşaltacaksınız." denildi.

Şilan Makal ve İlayda Aydın ev bakıyor!

Kartal İstMarina AVM'de görüntülenen ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın ev baktıklarını söyledi.

Aydın emlak sektöründe büyük tedirginlik!

Efeler’deki inşaat projeleriyle tanınan oldukça ünlü olan müteahhit B.D. iddialara göre 80 milyon liraya varan parayla kayıplara karıştı. Bu olay Aydın emlak sektöründe tedirginlik yarattı.

Aydın'a dev projeler yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydınlıların merakla beklediği Şehir Hastanesi ve Aydın-Denizli Otoyolu yatırımlarının Yüksek Planlama Kurulu tarafından kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.

Aydın Havalimanına kavuşamadı!

Büyükşehirler arasında havaalanı bulunmayan tek il olan Aydın'ın 60 yıllık rüyası yine başka bahara kaldı. Aydınlıların tüm ısrarlarına rağmen Türkiye'de yeni yapılacak 10 havaalanı arasında Aydın yer almadı.

Aydın Ünlü kim Haberi

Aydın Ünlü kim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklaması dün parti binasında gerçekleştirdi. Ünlü’nün gündeminde kamu hizmeti veren devlet kurumlarının Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) döneminde parti kurumuna dönüşmesi ve eğitim alanında yapılan zorunlu rotasyonlarla boşaltılan yerlere AKP yanlılarının getirilmesi vardı. Ünlü, Fevziye Camii müezzini Recep Dikilitaş için de konuşarak, “Kimse yapay gündem maddeleri ile kentin gündemini farklı yerlere çekmesinler” diye konuştu.


“DEVLET CİDDİYETTEN MAHRUM BIRAKILDI”

Devletin varlığının teminatlarından birinin kamu çalışanlarının varlığı olduğunu dile getiren ünlü, “AKP iktidarı dönemince devlet kurumu, devlet ciddiyetinden mahrum kalmıştır. AKP iktidarı kamu çalışanlarını bizden olan olmayan ayrımına tabi tutmuş kendisi gibi düşünmeyen her çalışanı mahrum etmiştir. AKP iktidarı açısından kendisine tabi olan ya da Memur-Sen üyesi memurlar hariç bütün kamu çalışanlarına...