21 / 05 / 2024

aydında temel atma törenleri

aydında temel atma törenleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Merkez Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, Koçarlı Ovası’nda 146 bin dekar tarım arazisine hayat verecek olan sulama projesinin temeli de canlı bağlantılarla naklen yapıldı...

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de temel atma heyecanı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugün yazısında KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi'ni kaleme aldı.

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Erzincan Terzibaba Cami ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 1200 kişilik Terzibaba camisi ve külliyenin inşaatında temel atma törenine katılım gösterdi.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Yerli otomobil fabrikasıyla ilgili dikkat çeken kamulaştırma!

2022'de üretime başlayacak olan yerli otomobil fabrikasında temel atma törenin ardından ulaşımın sağlanması için Cumhurbaşkanı Kararı ile acele kamulaştırma kararı alındı. 

TOGG fabrikasının temel atma zamanı açıklandı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "TOGG fabrikası için ilk hedef Gemlik'te 2020'nin ilk yarısında temel atılıp inşaata başlanması." dedi...

aydında temel atma törenleri Haberi

aydında temel atma törenleri


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın’da düzenlenen törenle 8 projenin temelini atıp tamamlanan 9 projenin de açılışını yaptı. Program kapsamında Koçarlı Ovası’nda 146 bin dekar tarım arazisine hayat verecek olan sulama projesinin temeli de canlı bağlantılarla naklen yapıldı.


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Merkez Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, Koçarlı Bağarası Sulaması 1. Kısım, Aydın ile Civar Yerleşimler İçmesuyu İsale Hattı 1. Kısım tesisleriyle ile birlikte 5 adet taşkın koruma tesisinin temelini atıp 8 adet taşkın koruma tesisinin ise açılışını gerçekleştirdi.


Törene Aydın Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Gültekin Kılınç, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, ilçe kaymakamları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Tören’de konuşan AK...