28 / 04 / 2024

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.



İntek Yapı’nın düzenlediği temel atma töreni; Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcıları, Müteahhit Firma İntek Yapı’nın Ortakları ve temsilcileri ile hak sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kirazlı Metro İstasyonu’na 200 metre mesafede bulunan "Yeni Hayat Kirazlı" projesi; Radye Temel ve Tünel Kalıp Teknolojisi ile üretilen depreme dayanıklı yapısı, aile konsepti, geniş sosyal donatıları, konforlu ve modern mimari çizgileri sayesinde dikkat çekiyor.

İntek Yapı’nın 200 malikli Yasakent Sitesi’nin hak sahipleri ile yüzde 100 oranında imzaladığı sözleşme sonucunda gerçekleştirilecek projede teslimlerin Ekim 2025’te yapılması öngörülüyor.

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

 “TÜRKİYE YÜZYILI OLMASI İÇİN ÖNCELİKLE SAĞLIKLI VE GÜVENLİ EVLERE İHTİYACIMIZ VAR “

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Yüzyılı olması için öncelikle sağlıklı ve güvenli evlere ihtiyacımız var. Kentlerimizin güvenliğinin özellikle deprem güvenliğinin çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bu projenin hedefi, sağlıklı ve güvenli evlere olan ihtiyacı karşılamak ve ayrıca, kentteki deprem güvenliğini artırmak.

Evlerimiz hem riskli olmaktan arındırılacak hem de otoparklarıyla caddelerimize ve kentimize önemli katkıları olacak. Söz konusu proje, yeşil alanıyla da mahallemize özellikle de site sakinlerimize güzel zamanlar geçirebilecekleri mekanları da sunacak” dedi.

GÜVENLİ VE SAĞLIKLI KONUTLAR İNŞA EDİLECEK

İntek Yapı’nın "Yeni Hayat Kirazlı" projesinde; 10 bin metrekare arsa alanında, 6 blokta 345 konut ve günlük ihtiyaçlar için 8 ticari alan inşa edilecek. Proje yüzde 75 oranında toplam 7 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olacak.

"Yeni Hayat Kirazlı" Projesi; Kirazlı Metro İstasyonu’na 200 metredeki merkezi konumu, Radye Temel ve Tünel Kalıp Teknolojisi ile üretilecek depreme dayanıklı yapısı, nitelikli sosyal donatıları, geniş peyzajı ve modern mimari çizgileriyle konut sahiplerine konfor ve ayrıcalık sunmayı hedefliyor. Aile konseptine sahip sitede sadece 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri olacak.

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

Projenin merkezindeki süs havuzları, kamelyalar ve yürüyüş alanlarından meydana gelen peyzaj; çocuk oyun alanları, spor alanları gibi nitelikli özellikler ile donatıldı. Söz konusu projede cafe ve restoran olarak da hizmet verecek sosyal tesiste; kapalı yüzme havuzu, fitness center-spor salonu, Türk hamamı, sauna ve bunun yanı sıra, açık ve kapalı çocuk oyun alanları yer alacak. Aynı zamanda, her daire için özel kapalı depo alanı ve blokların altında 2 katlı kapalı otopark da projenin ayrıcalıkları arasında olacak.

İntek Yapı, "Yeni Hayat Kirazlı" projesi ile bölgedeki hayat standardını artırarak, sağlam, çağdaş, güvenli ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Lansman öncesi ön satış etabında olan projede 2+1 ve 3+1 seçenekleri; firma bünyesinde 30 ay vade farksız kampanya fırsatı ve ilk fiyatlardan alım avantajı ile satışa çıkacak. Projede 3+1 dairelerin fiyatı 5 milyon 790 bin TL’den başlayacak.

Yeni Hayat Kirazlı Projesi; bir kentsel dönüşüm projesi olması sebebiyle yüzde 1 KDV avantajıyla satışa çıkacak ve tapu harcından muaf olacak.

İNTEK YAPI HAKKINDA

İntek YAPI; İntek Grubu’nun kentsel dönüşüm ve proje geliştirme konusunda uzmanlaşmış; çağdaş, konforlu ve güvenli konut projeleri inşa etme amacıyla tecrübeli inşaat şirketidir.

İntek Grubu, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde taahhüt alanındaki büyük konut üreticilerindendir. Ayrıca, başta TOKİ, Emlak Konut ve KİPTAŞ olmak üzere çağdaş toplu konut projeleri, spor kompleksleri, eğitim kurumları, endüstriyel üretim tesisleri ile kaliteli yaşam alanları sunuyor.

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemelerin olduğu teklif TBMM Genel Kurulu’nda!

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Milyonları ilgilendiriyor! Emlak Vergisi ve ek MTV ödemeleri başladı!


Geri Dön