03 / 05 / 2024

aydında yedieylül sosyal güvenlik merkezinden satılık bina

aydında yedieylül sosyal güvenlik merkezinden satılık bina

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor! Sıfır araçlarda yeni yıl fırsatı! 

Sıfır araç alacaklar için dev kampanya başladı. Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor. İşte kampanyanın ayrıntıları ve Dacia 11 Ocak 2024 fiyat listesi...

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kimler arasında yapılır?

Gayrimenkul alanında kullanılan ve belirli bir işlemi kapsayan kat karşılığı anlaşması önemli bir kavramdır. Bu anlaşma gayrimenkulde söz sahibi olan belirli kişiler arasında yapılır ve önemli bir amaç taşır. Peki kat karşılığı anlaşması nedir ve kimler arasında yapılır?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Şubat ayında açlık sınırı 9 bin, yoksulluk sınırı ise 32 bin liraya çıktı!

Birleşik Metal-İş Araştırma Merkezi’nin açıkladığı verilere göre 2023 yılı Şubat ayında açlık sınırı 9 bin 234 lira olurken, bir ailenin kira, fatura, ulaşım, eğitim gibi tüm harcamalarını kapsayan yoksulluk sınırı ise 32 bin lirayı buldu. İşte detaylar…

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Altında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! 29 Aralık 2022 altın fiyatları

Altının gramı bin TL'nin üzerindeki konumunu sağlamlaştırırken, ons altın da bin 800 doların üzerinde seyrediyor. Altın fiyatlarında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Müjde az önce geldi! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın!

Müjde az önce geldi! Tam 75 bin kişi parasını alabilecek. Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın! Peki, başvuru şatları neler? İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonlarında Eylül depremi! Emekli promosyonları geri çekildi! Bu bankalar peş peşe duyurdu! Çok acilen bakın

Emekli promosyonlarında Eylül deprem yaşanıyor. Emeklilere verilen promosyonlar geri çekildi. Bu bankalar peş peşe duyurdu. İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Fahiş kira artışlarında 3’lü plan için düğmeye basıldı!

Vatandaşlar bütçesine uygun bir kiralık konut bulamazken, kiracılar da fahiş zam talepleri ile karşı karşıya kaldı. Yaşanan sorun için müjde geldi. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, fahiş kira artışlarında 3’lü plan için start verildi.

Kardeşler arasında bölüştürülen miras iptal edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşler arasında bölüştürülen mirasla ilgili yaşanan sorunları kaleme aldı.

aydında yedieylül sosyal güvenlik merkezinden satılık bina Haberi

aydında yedieylül sosyal güvenlik merkezinden satılık bina

Aydın İli Ovaköy Köyü Çıtlik Kuyu Mevkii 383 Parselde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 5 milyon TL'ye satışa çıkarılıyor.



TAŞINMAZLARIN İMAR DURUMU: Taşınmaz, Ovaköy Aşağı Mahallesi, Çıtlık Kuyu Mevkisi, ovaya giden yola cepheli olup, köy yerleşik alanına yakın konumdadır. Giriş bölümünde 2 kat + çekme katlı betonarme karkas, bina, güney bölümünde yönetim binalı panel üretim merkezi, doğu kesiminde mantar üretim tesisi ve direk tipi trafo bulunmaktadır.


TAŞINMAZIN YERİ-ULAŞIMI-ÇEVRE KOŞULLARI: İki katlı + çekme katlı 500.00m2 lik betonarme karkas bina, gür'ey kesiminde 750.00m2Mik, yönetim bölümlü, çelik çatı üzeri panel örtülü, panel üretim merkezi ve doğu kes mde 2.000.00m2'lik, 12 odalı, soğu hava depolu, çelik çatı üzeri panel örtülü mantar üretim tesisi ile 250KVA’lık direk tipi bulunan taşınmazın...