13 / 05 / 2024

Aydınlatma ölçümü nedir

Aydınlatma ölçümü nedir

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gerekliliklerinden olan aydınlık ölçümü aydınlık standartları dikkat çeken Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma ölçümleri ile dikkat çeken ayrıntıları açıkladı.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Matrah artırımı nedir nasıl yapılır?

Matrah artırımı, otomobillere ÖTV indirimi ile gündeme geldi. Bu konuya dair Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ÖTV açıklamasıyla birlikte matrah düzenlemesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Peki “Matrah artırımı nedir nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Innovia 1'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İnnovia-1 60 adet bağımsız bölüm değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu!    

Katılım Varlık Kiralama, Ocak - Mart 2020 Yatırımcı Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin belirlenmesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yayınladı.

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Ziraat Katılım 200 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tertip ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı.

Aydınlatma ölçümü nedir Haberi

Aydınlatma ölçümü nedir

Aydınlatmada önemli unsurlarının işletmeler için çok önemli olduğunu dile getiren Dilber;

Aydınlatma düzeyi, iş hayatımızı direkt olarak etkileyen en önemli etmendir. Personelinizin çalışma performansı aydınlatmanın etkisi ile doğru orantılıdır. Aydınlatma düzeyi ile ilgili bir örnek verilecek olursa: 

Perakende sektöründe, rafta ki ürünün görüntü kalitesini ve buna paralel olarak müşteri mutluluğunu doğrudan etkiler. Müşterinin mağazada bulunma süresini değiştirir. İyi aydınlatılmış ürünlerin olduğu raflarda müşterilerin daha çok vakit geçirdiği, müşterilerin doğru aydınlatmanın olduğu mağazaları güvenilir bulduğu yapılan müşteri anketleri sonucunda anlaşılmıştır. Doğru hedef kitleye ulaşmak isteyen her işletme mutlaka aydınlatma ölçümü yaptırmalı ve aydınlatma ile ilgili problemlerini en kısa sürede çözüme kavuşturmalıdır. Ve bu ölçümler mutlaka konusunda uzman kişiler tarafından yapılmadır dedi.

Aydınlatma şiddeti ölçümü, çeşitli kurumların ve işletmelerin ışık şiddetlerinin uygunluğunun tespiti için...