17 / 05 / 2024

aydınlatma sektörü 2014

aydınlatma sektörü 2014

2005 yılında temelleri atılan MKD Aydınlatma,Wone Markasıyla kurulduğu günden bu yana kurumsal ve bireysel müşteri memnuniyetini hedefleyen,öğrenen ve gelişen bir organizasyon olarak aydınlanma sektörüne agresif bir giriş yaptı.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, Kopernik Gayrimenkul adında şirket kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı...

Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu!

Türkiye genelinde yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu.

Aydın emlak sektöründe büyük tedirginlik!

Efeler’deki inşaat projeleriyle tanınan oldukça ünlü olan müteahhit B.D. iddialara göre 80 milyon liraya varan parayla kayıplara karıştı. Bu olay Aydın emlak sektöründe tedirginlik yarattı.

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

LAMP 83’ten 2017 aydınlatma çözümleri!

Aydınlatma sektöründe son teknoloji ve uzun ömürlü ürünleriyle dikkatleri çeken LAMP 83, 2017 aydınlatma trendlerini mekanlara getiriyor…

Alır Elektrik İnşaat Hırdavat Ve Aydınlatma Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alır Elektrik İnşaat Hırdavat Ve Aydınlatma Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömür Gemicioğlu imzasıyla kuruldu.

aydınlatma sektörü 2014 Haberi

aydınlatma sektörü 2014

Wone markası ile sektöre bir çok yenilik getiren MKD Aydınlatma hızlı çözüm stratejileri ile sektörde yerini sağlamlaştırıyor.Aydınlanma sektöründe söz sahibi olmak isteyen Wone markasının kurucusu ve genel müdürü Murat Kaan Dilber sektörü sizler için değerlendirdi.

Aydınlatma armatürleri günümüzde LED' ler ile birlikte algılanmaya başlandı. LED' li aydınlatma

armatürleri, tasarım ve üretim süreçlerinde bir çok farklı mühendislik disiplinini bir arada

bulunduran, ulaşılan teknoloji itibariyle hiç de basite indirgenmemesi gereken ürünler. Nitekim

ülkemizde aydınlatma sektörünün kalbi, büyük bir katalog olan Şişhane semtinde atıyor.

Şişhanede irili, ufaklı binlerce firma mevcut. Bu firmaların hepsi de gerek yurt içi, gerekse yurtdışı

taleplere yetişmeye calışıyor. Yetişmeye çalışıyor diyorum çünkü talep, arzın üzerinde bir hızla

gelişiyor. Bu hızlı gelişim neticesinde, ülkemize yurt dışı menşei' li, kalite gereksinimlerini yeterli

düzeyde karşılayamayan çok fazla ürün çeşidi...