27 / 04 / 2024

Aydıntepe konut alanı

Aydıntepe konut alanı

Tuzla Belediyesi; Aydıntepe, Tepeören ve Mimarsinan Mahalleleri'nde yer alan konut alanlarını 146 bin 280 TL ile 3 milyon 653 bin 895 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkardı.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi Nisan 2024'te teslim!

Har Teknik'in Tuzla Aydıntepe projesinde yer alan konutların teslimleri 2024 yılının Nisan ayında gerçekleştirilecek. İşte Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi ile ilgili detaylar...

Her katı deniz manzaralı Har Teknik Tuzla Aydıntepe konutları  satışta!

Har Yapı tarafından inşa edilen Tuzla Aydıntepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede 32 adet konut yer alıyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmit'te konut alanı imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

İzmit Belediyesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Yenidoğan/Fatih Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki İzmit'te yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

Tuzla Aydıntepe imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi 279 Ada 3 Parsel ile Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnşaat yapanlar, yapacak olanlar dikkat! Otoparktan, konut alanına kadar birçok değişiklik yapıldı!

İnşaat yapanlar ve yapacak olanlar için çok önemli bir haber geldi. Yönetmelikte yapılan değişiklikle bodrum katlarına yapılacak zorunlu otoparktan, ofislerin konut alanına dönüştürülmesine kadar birçok değişiklik yapıldı.

TOKİ Bayburt Aydıntepe’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Bayburt Aydıntepe projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Aydıntepe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Aydıntepe 2022 sosyal konut projesi...

Tuzla Aydıntepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği plan notu askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi, (Eski) 5002 Ada 2 Parselin Bulunduğu Terkinli Alana Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Yapılan Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

 Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 21 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde'de yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Aydıntepe konut alanı Haberi

Aydıntepe konut alanı


Tuzla Belediyesi; Aydıntepe, Tepeören ve Mimarsinan Mahalleleri'nde yer alan konut alanlarını ihaleye çıkarıyor. İhaleleleri 18 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. 


İhaleye konu konut alanlarının fiyatları 146 bin 280 TL'den başlıyor ve 3 milyon 653 bin 895 TL'ye kadar çıkıyor. Alanları ise 156 metrekare ile 3 bin 704 metrekare arasında değişiyor. 


İHALE İLANI:



2886 DİK. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 23924


1-Belediyemize ait taşınmazların satış ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45.ve 36 Maddesine göre Belediyemiz Encümen Salonunda 18.09.2014 Perşembe günü Saat: 14:00'da Açık ve Kapalı Teklif Usulü ile satış ihaleleri yapılacaktır


S.NO    Pafta    Ada    Pa rsel    Mahalle    Miktarı    Adresi     imar Durumu    Tahmini Bedel    (i.teminat    İhale Tarihi    İhale Saati   İhale usulü

 ...