29 / 04 / 2024

aydoğan inşaat göztepe projesi

aydoğan inşaat göztepe projesi

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

İrfan Aydoğan 2 yeni projenin müjdesini verdi!

Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projelerine imzasını atan Aydoğan İnşaat, 2014 yılında 2 yeni proje daha hayata geçirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek olan projeler Fenerbahçe ve Göztepe'de yer alıyor

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Rahşan Bakır tarafından kuruldu.

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Rahşan Bakır tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

aydoğan inşaat göztepe projesi Haberi

aydoğan inşaat göztepe projesi

Yaklaşık 30 yıldır Anadolu Yakası’nın en gözde lokasyonlarında yaptığı butik projelerle adını duyuran Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı. 


Aydoğanpark ve İstasyonpark. Diğer tüm Aydoğan İnşaat projelerinde olduğu gibi lükse dair her şeyin bir arada sunulduğu ve A plus kalitedeki inşaat malzemeleriyle yapılan projeler, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla ön plana çıkıyor. 1701 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükselen Aydoğanpark Göztepe’de 3 tanesi dubleks daire olmak üzere 43 daire bulunuyor. Her katta 3 daire bulunan ve 14 katlı projede, daireler 3+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı. Dairelerin brüt metrekareleri ise 127-247 metrekare arasında değişiyor. 


Diğer bir kentsel dönüşüm projesi olan İstasyonpark Göztepe ise 13 katlı, 26 dairelik bir...