27 / 04 / 2024

aydoğan inşaat kentsel dönüşüm projeleri

aydoğan inşaat kentsel dönüşüm projeleri

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Kadıköy'deki kentsel dönüşümü anlattı. Aydoğan, "Kadıköy’ün dokusunun korunabilmesi için devletin cephelere bir standart getirmesi gerekiyor” dedi.

Aydoğan İnşaat, 2015'te kentsel dönüşüme odaklanacak!

Aydoğan İnşaat, 2015'te kentsel dönüşüme odaklanacak. İstanbul Anadolu Yakası'nın eski ve değerli lokasyonlarından Moda, Erenköy, Caddebostan, Göztepe gibi bölgelerde önemli konut projelerine imza atan Aydoğan İnşaat, projelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

İrfan Aydoğan 2 yeni projenin müjdesini verdi!

Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projelerine imzasını atan Aydoğan İnşaat, 2014 yılında 2 yeni proje daha hayata geçirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek olan projeler Fenerbahçe ve Göztepe'de yer alıyor

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

aydoğan inşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

aydoğan inşaat kentsel dönüşüm projeleri

Son yıllarda ağırlıklı olarak Bağdat Caddesi’nde A plus butik projelere odaklanan ve 100 bin metrekare üzerinde inşaat yapan Aydoğan İnşaat, bu yılın başında başladığı Aslanpark Erenköy’den sonra Aydoğanpark Göztepe ve İstasyonpark Göztepe projelerini devreye aldı. Bu projelerle şu anda Cadde’de 94 dairelik kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Aydoğan İnşaat, 15 milyon dolarlık yatırıma imza atıyor.

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, 2016’yı büyüme yılı olarak belirlediklerini belirterek, “Öncelikle başlamış olduğumuz Aslanpark Erenköy, Aydoğanpark Göztepe ve İstasyonpark Göztepe projelerimize odaklanmış durumdayız” dedi.

Yurt dışı hedefi

Görüştükleri kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra Kartal-Maltepe aksında butik anlayışla 350 konutluk bir projeye imza atacaklarını ifade eden Aydoğan, “Bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Yurt dışı projelerle de yakından ilgileniyoruz. 2016 yılının sonunda Ukrayna’da hayata geçireceğimiz otel...