08 / 05 / 2024

aydoğdu inşaat projeleri

aydoğdu inşaat projeleri

Aydoğdun İnşaat'ın Tüysüzler bölgesinde hayata geçirdiği Aydoğdu Kıbrıs Villaları 1. etapta 20 villa, 2. etapta platinum 28 villa ile bölgedeki vatandaşların gönlüne taht kurdu.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

aydoğdu inşaat projeleri Haberi

aydoğdu inşaat projeleri

Uzun yıllardır inşaat sektörüne adını yazdıran Aydoğdu İnşaat LTD. Şirketi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aydoğdu son zamanlarda ilimizde güven, hız ve kalite ile ön plana çıkıyor.İzmit Tüysüzler Mahallesi’nde bölgenin önem ve değer kazanmasında büyük rol oynayan Hakan Aydoğdu ulusal basında da kaliteli ve hızlı projeler ile dikkat çekmeyi başardı. Özellikle Tüysüzler bölgesinde çok kısa zamanda gerçekleştirdiği Aydoğdu Kıbrıs Villaları 1. etapta 20 villa, 2. etapta platinum 28 villa ile bölgedeki vatandaşların gönlüne taht kurdu. İzmit halkında gelen yoğun ilgi nedeniyle 46 villadan oluşan Aydoğdu Kıbrıs Villaları 3. ve 4. etap gold satışa sunulmaya başladı. Aydoğdun İnşaat LTD. Şirketi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aydoğdu hızlı ve güven veren çalışmaları ile dikkatleri çekiyor. İzmit Tüysüzler Mahallesi’nde gerçekleştirilen...