08 / 05 / 2024

aydos country yeşil alan metrekaresi

aydos country yeşil alan metrekaresi

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Sinpaş Aydos Country ödeme bilgileri 2018!

Sinpaş Aydos Country projesinde 164 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler 841 bin 350 TL'ye satılıyor. Sinpaş Aydos Country ödeme bilgileri 2018 haberimizde yer alıyor. 

Aydos Country fiyat listesi!

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Aydos Country projesi Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede 1+1 daireler 422 bin 222 TL'den indirimle 380 bin TL'ye düşüyor.

Aydos Country yol tarifi!

Toplam 50 bin metrekare arsa alanda inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Aydos Country yol tarifi kapsamında Sancaktepe ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor.

Aydos Country Rezidans fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul İl'i Sancaktepe ilçesinde yer alıyor. Aydos Country Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+1'ler 252 bin 600 TL'den başlıyor.

Aydos Country'de 4+1'ler 1 milyon 90 bin 500 TL'ye!

Gayrimenkulde 41 yıllık deneyimi, kalitesi ve güvenirliği ile yenilikçi konseptleri buluşturan Sinpaş GYO’nun Anadolu yakasında Sancaktepe’de geliştirdiği Aydos Country Projesi’nde sonbahara özel kampanya fırsatı başladı.

Sinpaş Aydos Country'de 2+1'ler 441 bin TL'ye!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Aydos Country projesinde 900 daire bulunuyor. Projedeki dairelerin ilk etap teslimlerinin Mayıs 2017'de yapılması planlanıyor.

Aydos Country'de 243 bin TL'ye 1+1! 10 bin TL peşinatla!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi Aydos Tepesi'nde yükseliyor. Toplam 50 dönüm arazi üzerinde inşa edilen projede 10 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Sinpaş Aydos Country'de 243 bin TL'ye! 10 bin TL peşinatla!

2017 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede 10 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. 50 dönüm arazi üzerinde yükselen Sinpaş Aydos Country projesinde çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Sipaş Aydos Country'de 284 bin 620 TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. Projede daireler 1+1, 2 +1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Yeşil çamın en iyileriyle tanışmak için Aydos Counrty'ye gelin!

"Yeşil çamın en iyileriyle tanışmak için Aydos Counrty'ye gelin" sloganıyla yükselen Aydos Country Sancaktepe'de lansmana özel indirim ve fırsatlar devam ediyor. Proje Sinpaş GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla! 236 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinpaş Aydos Country projesinde yer alan konut seçenekleri için peşinatlar 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimler Mayıs 2017'de yapılacak.

aydos country yeşil alan metrekaresi Haberi

aydos country yeşil alan metrekaresi

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanında inşa edilen ve insanları şehrin gürültüsünden uzaklaştırmayı hedefleyen Aydos Country'nin lansmanı Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer yaptığı açılış konuşmasında projeyle ilgili bilgi verdi Sancaktepe'nin konut sektörü açısından son yıllarda ilgi gören bir bölge haline geldiğini belirten Gacemer, ''Sancaktepe, İstanbul'un konut sektörü açısından en parlak bölgelerinden biri Özellikle Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki hat son yıllarda yüksek değer kazanıyor. İstanbul'un merkezine 10 dakika uzaklıktaki Aydos Country'den 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem ulaşımı sağlanıyor. Aynca 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı olacak Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 12 dakika mesafede olan proje,...