10 / 05 / 2024

Aydos House ev fiyatları

Aydos House ev fiyatları

Daire tipleri arasında 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunulan Aydos House projesi 8 katlı 2 blok halinde yükseliyor. İşte Pendik Aydos House fiyat listesi...

A101'e şimdi de tiny house geliyor! A101 Aldın Aldın ile 25 Nisan'da 400 bin TL'ye ev fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan A101'e şimdi de tiny house geliyor. Peki satışların 25 Nisan 2024 tarihinde başlayacağı tiny house ne kadara satılacak?

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Tiny house'lara talep patladı! 250 bin TL'den başlayan küçük evler kalıcı konut oluyor! 

Önce pandemi ardından depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), artan ev ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak tercih ediliyor. İşte tiny house'lar ile ilgili merak edilenler...

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Sahibinin 5 yıla kadar hapsi istenmişti: Tiny House kararı mahkemeden döndü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 'tiny house' (küçük ev) sebebiyle 'imar kirliliğine neden olma’ suçundan Z.Ç. hakkında 5 seneye kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenip, dava açılmıştı. Tiny House kararı mahkemeden döndü... İşte detaylar...

'Tiny house' yasağı mahkeme tarafından reddedildi!

İzmir'in Karaburun Belediye Meclisi tarafından ilçe sınırlarında 'tiny house' (tekerlekli küçük ev) konulmasını yasaklayan karar, İzmir 3'üncü İdare Mahkemesi tarafınca iptal edildi.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

Aras Bulut İynemli tiny house satın aldı!

Son olarak Çukur dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut İynemli ve Necip Memilli, Tiny house olarak bilinen taşınabilir ev satın aldı.

Gayrimenkul ve turizmde mobil ev trendi!

Türkiye'de 1999 depreminden sonra üretimine hız verilen çelik evlere olan talep hala yüksekken, bu alanda yeni bir model daha geliştirildi. Artan konut fiyatları, minimal yaşamların tercih edilmesi ve Kovid-19 salgınının etkisiyle mobil ev yani tiny house modeli Türkiye'de trend haline geldi.

Aydos House ev fiyatları Haberi

Aydos House ev fiyatları

Teslim tarihi 2015 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Aydos House projesinde dairelerin alanları minimum 103 metrekare, maksimum ise 166 metrekareden oluşuyor.


Pendik Aydos House fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. projede 81 tane konut ve 5 tane cadde dükkanı yer alıyor. 


İstanbul'un Pendik ilçesi Velibaba Mahallesi'nde inşa edilen Aydos House 4 bin 98 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Metaş Yapım imzası taşıyor.


Metaş Yapım Aydos House projesi Sabancı-Okan-Süleyman Şah Üniversitesi'ne 8 kilometre, Teknopark Kurtköy arası 6 kilometre, DOSB'ye 18 kilometre ve GOSB'ye 20 kilometre, Gedik Üniversitesi'ne 600 metre, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,5 kilometre, metro durağına 1 kilometre (5 dakika yürüme mesafesi) uzaklıkta yer alıyor.


Pendik Aydos House fiyat listesine göre daireler 255 bin TL'den başlıyor. Daire...