01 / 05 / 2024

aydos land konut fiyatları

aydos land konut fiyatları

Aydos Land projesinde daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Ms Mega İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Pendik'te inşa ediliyor...

Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Bankalardan konut kredisi ile ev alanlar farklı faiz oranı ile kalan borcun yeniden hesaplanıp hesaplanmadığını merak ediyor. Peki, Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Nestra Aydos vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Nestra Aydos projesinde, yüzde 50'sini peşin kalanı vade farksız 12 ay taksit imkanıyla konut satışları başladı. Peki Nestra Aydos'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Nestra Aydos ile ilgili ayrıntılar...

Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortası gerekli mi? Konut sigortası her yıl mı yapılır?

Konut sigortası, özellikle yaşanan depremlerden sonra merak edilmeye başlandı. Konut sigortasının neleri kapsadığını bilhassa sorulmaktadır. İşte konut sigortasına dair detaylar!

Konut kredisinde yapılandırma koşulları!

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da artmıştı. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir? Nasıl yapılır?

2020 konut kredisi yapılandırma yapan bankalar!

Ev almak isteyen kişilerin en çok merak ettiği soruların başında ''En ucuz kredi imkânı sağlayan bankanın hangisi?'' geliyor. İşte konut kredisi yapılandırma yapan bankalar ve faiz oranları...

Konut kredisi nasıl yapılandırılır?

Faiz oranları yüksek iken kredi çekenler kredi borçlarını yapılandırmak istiyor. Peki konut kredisi nasıl yapılandırılır? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? İşte detaylar...

Konut kredisi yapılandırması nedir, nasıl yapılır?

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da yükseldi. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir, nasıl yapılır? İşte konut kredisi yapılandırmayla ilgili detaylar...

Yüksek faiz oranlı konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisi yapılandırma işlemi, mevcut faiz oranlarına göre daha yüksek oranlardan kredi çeken vatandaşların merakla beklediği konulardan. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisini yapılandıranlara dikkat çeken çağrı!

Konut kredisi yapılandırmalarına yönelik çok sayıda yargı kararına rağmen bazı bankalar komisyon ya da erken ödeme tazminatı alıyor. Söz konusu ücretler için gerekli yasal mercilere başvurulması durumunda paralar geri iade ediliyor.

Yüksek faizli konut kredisinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisi yapılandırma işlemi, mevcut faiz oranlarına göre daha yüksek oranlardan kredi çeken vatandaşların en çok araştırdığı konu oldu. Peki konut kredisinde yapılandırma olacak mı? 

Yüksek faizle konut kredisi çekenler dikkat! Yapılandırma olacak mı?

Konut kredisinde, faizler düştüğünde tüketici düşük faizden kredisini ödemeyi isteyebiliyor. Bu durumda konut kredisi yapılandırma işlemi karşımıza çıkıyor. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? İşte detaylar...

Konut kredilerinde yapılandırma olacak mı 2020?

Konut kredi faizlerindeki indirimden önce konut kredisi kullanan vatandaşlar, indirimden sonra heyecanla yapılandırmayı beklemeye başladı. Peki yüksek faizli konut kredileri yapılandırılacak mı?

aydos land konut fiyatları Haberi

aydos land konut fiyatları

 Aydos Land Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projedeki daireler 2018 yılında sahiplerine teslim edilecek.


Aydos Land projesi, Ms Mega İnşaat tarafından İstanbul Pendik Velibaba Mahallesi'nde inşa ediliyor. Aydos Land Evleri'nde fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. 


Aydos Land Evleri, Marmara Hastanesi Metro İstasyonu'na 3 dakika mesafede yer alıyor. Aydos Land Evleri'nde daireler orman manzarasına hakim. 


Aydos Land konut fiyatları!


61-77,97 metrekare 1+1'ler 178 bin TL ile 259 bin 169 TL,  88,68-120,49 metrekare 2+1'ler 478 bin TL ile 439 bin 284 TL,  128,16-141 metrekare 3+1'ler 395 bin TL ile 509 bin 438 TL,  243 metrekare 4+1 daireler 867 bin 422 TL ile 954 bin 164 TL arasında değişiyor.  


Pendik Aydos Land ödeme şekli!


Aydos Land Evleri için vade farksız 60...