09 / 05 / 2024

Ayhan Akay

Ayhan Akay

Kırmızı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Medikal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akay, Yıldırım Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Akay tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Akay: Kat Mülkiyeti Kanunu güncellenmeli!

Türkiye’de her yıl binlerce site inşa edildiğini söyleyen Timtaş Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerin belediyelerden daha fazla nüfus ve bütçeye sahip olduğunu açıkladı.

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akay tarafından kuruldu.

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Akay Haberi

Ayhan Akay

Kırmızı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Medikal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akay, Yıldırım Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. 


Kırmızı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Medikal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil           köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.  ...