28 / 07 / 2024

Ayhan Önal kentsel dönüşüm

Ayhan Önal kentsel dönüşüm

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılması istenilen kentsel dönüşüm projesine ortak proje önerisinde bulundu.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Kentsel Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Ünal tarafından kuruldu.

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

İzmir'de kentsel dönüşüm yine gündemde!

Palandöken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, İzmir'in deprem gerçeğinin bilincinde hareket ederek, kentsel dönüşüm konusunda hız kazanılması gerektiğini söyledi.

Binali Ünal: İzmir'in yüzde 85'inde kentsel dönüşüm olmalı!

Palandöken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi...

Ayhan Önal: Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz!

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Bursa Büyğkşehir Belediyesi'nin çalışmalarını destekleri. Önal "Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz" dedi.

Kentsel dönüşümle şehirlerimizi güzelleştirebiliriz!

Feyyaz Ünal, EBSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında gerçekleştirdiği sunumda kentsel dönüşümün önemine ve işleyişte dikkat edilmesi gereken konulara değinirken Türkiye’de ve İzmir’de kentsel dönüşümün geldiği noktaya dikkat çekti.

Erensan’dan Yozgat'taki dönüşüme destek!

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde üretimini sürdüren, Erensan’ın Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, kentsel dönüşüme tam destek verdiklerini vurguladı.

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm cari açığı azaltmak için büyük bir fırsat!

Ayhan Eren, ISK­Sodex 2016 kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ayhan Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla enerjide ithal olan kaynakların daha verimli kullanımı sağlanarak cari açığın ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi.

Kentsel dönüşüm cari açığı azaltabilir!

Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla enerjide ithal olan kaynakların daha verimli kullanımı sağlanarak cari açığın ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi.

Aksaray, Hamidiye'deki kentsel dönüşümle canlanacak!

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel; " Efor kavşağı alt geçidi ile Hamidiye mahallesi kentsel dönüşüm projelerini bu hizmet kervanına katması Aksaray'ı daha güzel ve yaşanır hale getirecektir. " dedi.

Gayrimenkul sertifikası modeli kentsel dönüşüme yarayacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, Hükümetin eylem planında yer alan modelin doğru uygulanması durumunda özellikle “kentsel dönüşüm” projelerinde çok yararlı olacağını bildirdi.

Ayhan Önal kentsel dönüşüm Haberi

Ayhan Önal kentsel dönüşüm

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Onal, Gürsu'nun Yenidoğan Mahallesi'nde yapılması istenilen kentsel dönüşüm projesine karşı olmadıklarını, ancak göreve geldikleri 11 ay 15 günlük bir zamana karşı bir arpa boyu yol alınamadığını söyleyerek ortak proje önerdi. 


Burada yaşayan mahalle sakinlerinin yaşadıkları meskenlerden memnun olduklarını, ancak temel ihtiyaçları olan elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon ve altyapıdan yoksun bırakıldıklarını, bununda insan haklarına aykırı olduğunu ifade etti. Dışkaya TOKİ'nin modern yaşama teknolojisinin kullanılmasına rağmen şehir ile organik bir bağlantısının olmaması, TOKI sorunu yaşattığını sözlerine ekleyen Önal, Yenidoğan'ın da aynı akıbete uğramamasını istedi. Büyükşehir yasası ile birlikte belediyenin de hizmet alanının genişlemesinin fırsata dönüşmesini, beklentilerin yükseldiğini, vatandaşların taleplerinin artığı bir dönemde Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'a Yenidoğan'ın imar...