18 / 05 / 2024

Ayhan Özdemir

Ayhan Özdemir

Derya Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erkan Sezgin, Ayhan Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin 500 TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Özdemirler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemirler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erdoğan Özdemir ve Ayhan Özdemir ortaklığında 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Derya Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Derya Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erkan Sezgin, Ayhan Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin 500 TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Ayhan Arık kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arık kimdir? Ayhan Arık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Arık, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor? İşte Ayhan Arık...

Ergun Özdemir'den Seka Konut Projesi'ne itiraz!

Ergun Özdemir "SEKA’nın 800 dönümlük arazisinin 400 dönümü askeri birliğe verilmeli böylece 20 bin kişilik acemi birliğinin Giresun’a getirilmesi sağlanmalıdır. Bu Giresun ekonomisine büyük bir katkı olacaktır” diye konuştu.

Antalya-Elmalı Özdemir Göleti ikmal inşaat işi ihalesi 23 Ekim'de!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü;Antalya-Elmalı Özdemir Göleti Sulaması İkmali İnşaatı yapım işini 23 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İş 450 günde tamamlanacak.

Ayhan Şamlı: Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık!

CHP Grup Başkan Vekili Ayhan Şamlı, stratejik plan hazırlanırken CHP grubu olarak kendilerinin de fikirlerinin alınmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. Şamlı 'Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık' dedi.

Kürşat Ayhan: Başkent’te yeni bir Ankara kuruluyor!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Mebuskent’te temiz havada doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açarken, postaneden alışveriş merkezine, eczaneden okula tüm ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar sunarak adeta yeni bir şehir kuruyoruz” dedi.

Yüksek Mühendis Ayhan Tayman vefat etti!

Yüksek Mühendis Ayhan Tayman 23 Eylül 2014 günü vefat etti. Cenazesi 24 Eylül 2014 Çarşamba günü öğle namazını takiben Teşvikiye Camii’nden kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir.

Ayhan Arpacı: Kartepe Semt Polikliniği hiçbir ilave yatırım almadı!

Ayhan Arpacı, bugün il binasında düzlendiği basın açıklamasında yaklaşık 2 yıldır Kartepe’de yaşayanlara hizmet veren Kartepe Semt Polikliniği’nin hizmete açıldığı günden itibaren hiçbir ilave yatırım almadığını söyledi.

Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Özdemir Çakacak Mersin Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir? İşte Mersin'in yeni valisi Özdemir Çakacak...

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Akçay Özdemir Country ödeme seçenekleri

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Akçay Özdemir Country ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projenin içerisinde 198 adet daire bulunuyor...

Özdemir Country satış ofisi!

Özdemir Country satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 35 10. Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Akçay bölgesinde inşa edilen proje, Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Ayhan Özdemir Haberi

Ayhan Özdemir

Derya Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erkan Sezgin, Ayhan Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin 500 TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Derya Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; BAHÇE KÜLTÜRLERİ a. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileriyetiştirmek. b. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak c. Toprak alım ve satımını yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak,hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek. BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve...