04 / 05 / 2024

Ayhan Şamlı çorum

Ayhan Şamlı çorum

CHP Grup Başkan Vekili Ayhan Şamlı, stratejik plan hazırlanırken CHP grubu olarak kendilerinin de fikirlerinin alınmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. Şamlı 'Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık' dedi.

TOKİ Çorum’da 405 milyon TL yatırım yaptı!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da çok sayıda yatırımının gerçekleştiği belirtildi. Karaca, toplam yatırım bedelinin 405 milyon lira olduğunu söyledi.

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

TOKİ Çorum Uğurludağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin Çorum Uğurludağ İlçesi'ndeki 100 adet konutluk projesinin ihalesi yapıldı. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, ihalenin önceki gün yapıldığını belirterek projenin Uğurludağ'a hayırlı olmasını diledi.

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

İhlasevim Çorum Mağazası hizmete açıldı!

Albayrak Caddesinde hizmete giren mağazanın açılışına İhlasevim Mağazaları Genel Müdürü Ayhan Arvas, Samsun ihlas Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Çorum Temsilcisi Ahmet Aşık, Amasya sorumlusu Abdullah Çalışkan ve diğer katılımcılarla hizmete açıldı.

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

TOKİ'den 5 bin konut, 450 milyon TL yatırım!

TOKİ, Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salım Uslu'yu ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri iletti. Ziyarette TOKİ'nin Çorum'da yaptığı ve yapacağı projeler de ayrıntılı olarak değerlendirildi.

Ayhan Karaca: Talep gelirse konut yaparız!

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafindan talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi.

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca istifa etti!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Çorum'da TOKİ yatırımları artıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca. Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Usluyu ziyaret etti. Ziyarette, ilçelere yeni planlanan Konut projelerinde gelinen noktalar değerlendirildi.

TOKİ'nin Çorum yatırımları 363 milyon TL'ye ulaştı!

Toplu Konul İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Pati Çoram Milletvekili vc TBMM İdare Amin Salim Uslıfyu ziyaret etti. Çorum'da TOKİ konut yatırımları ele alındı.

Ayhan Şamlı: Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık!

CHP Grup Başkan Vekili Ayhan Şamlı, stratejik plan hazırlanırken CHP grubu olarak kendilerinin de fikirlerinin alınmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. Şamlı 'Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık' dedi.

TOKİ Çorum'da 44 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 256 konutluk Çorum Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 125 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Ayhan Şamlı çorum Haberi

Ayhan Şamlı çorum

Belediye Meclis Toplantısı'nda söz alan Şamlı. "5 yıllık yol haritası kanun gereği böyle yapılıyor ama ben gelişen değişen Çorum için yol haritası 5 yıllık yapıldı ama bundan sonraki yıllarda da değişime göre revize edilebilir. 

Strateji müdürlüğü de kuruldu yıllık olarak bu yol haritası yapılabilir. Çorum bir üniversite şehridir. Hitit Üniversitesi var. Bu yol haritası hazırlanırken üniversite ile de işbirliğinin yapılması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık. Keşke bizim de fikirlerimiz alınsa idi bizim de çorbada tuzumuz olsa idi iyi olurdu diye düşünüyoruz. Çalışırken geniş bir çalışma yapmış arkadaşlarımız. Gerçekten büyük bir özveri ile hazırlanmış. 290 vatandaşımızla yüz yüze. 627 vatandaşımız ile web sitesi aracılığı ile anketlerle yol haritası çıkartmışlar. 

Evet, biz anket yapıyoruz verileri alıyoruz ama bunun bilimsel...