04 / 05 / 2024

Ayhan Şamlı kimdir

Ayhan Şamlı kimdir

CHP Grup Başkan Vekili Ayhan Şamlı, stratejik plan hazırlanırken CHP grubu olarak kendilerinin de fikirlerinin alınmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. Şamlı 'Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık' dedi.

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Rafet Özsoy kimdir?

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu. Peki, Rafet Özsoy kimdir? Rafet Özsoy hangi firmanın yönetimindeydi? İşte Rafet Özsoy..

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Ayhan Arık kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arık kimdir? Ayhan Arık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Arık, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor? İşte Ayhan Arık...

Ayhan Şamlı kimdir Haberi

Ayhan Şamlı kimdir

Belediye Meclis Toplantısı'nda söz alan Şamlı. "5 yıllık yol haritası kanun gereği böyle yapılıyor ama ben gelişen değişen Çorum için yol haritası 5 yıllık yapıldı ama bundan sonraki yıllarda da değişime göre revize edilebilir. 

Strateji müdürlüğü de kuruldu yıllık olarak bu yol haritası yapılabilir. Çorum bir üniversite şehridir. Hitit Üniversitesi var. Bu yol haritası hazırlanırken üniversite ile de işbirliğinin yapılması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık. Keşke bizim de fikirlerimiz alınsa idi bizim de çorbada tuzumuz olsa idi iyi olurdu diye düşünüyoruz. Çalışırken geniş bir çalışma yapmış arkadaşlarımız. Gerçekten büyük bir özveri ile hazırlanmış. 290 vatandaşımızla yüz yüze. 627 vatandaşımız ile web sitesi aracılığı ile anketlerle yol haritası çıkartmışlar. 

Evet, biz anket yapıyoruz verileri alıyoruz ama bunun bilimsel...