29 / 04 / 2024

Ayhan Zeytinoğlu merkez bankası faiz açıklaması

Ayhan Zeytinoğlu merkez bankası faiz açıklaması

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “ Baz etkisi ile enflasyonun 1 puanın üzerinde düşeceği gözükmektedir. Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerekmektedir. ” dedi.

Merkez Bankasının faizleri sabit tutması olumlu!

KSO Başkanı Zeytinoğlu: "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının dün aldığı kararla faiz oranlarında değişikliğe gitmeyerek, yüzde 8,25'te sabit tutmasını olumlu karşılıyoruz" dedi..

Ekonomist Tunç Şatıroğlu: Merkez Bankası 250 puan artış yapar ve durursa ne olur?

TCMB faiz kararı yarın açıklanacak. Analistlerden beklentiler gelmeye devam ederken Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten ''TCMB perşembe günü 250 puan artış yaptım ve durdum derse neler olur?'' sorusunu sordu. 

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası'nın 30 milyar liralık bağışının kaynağı belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası'nın 30 milyar liralık bağış yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan flaş asgari ücret ve enflasyon açıklaması

Merkez Bankası (MB) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş bir asgari ücrete ve enflasyon açıklaması geldi. İşte tüm detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nda enflasyon mesajı! 2024'te yüzde 8,8'le tek haneye düşecek!

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı sunumda enflasyona ilişkin açıklamalar yaptı. Kavcıoğlu, enflasyonun 2024 yüzde 8,8'le tek haneye gerilemesini öngördüklerini belirtti.

Ayhan Zeytinoğlu merkez bankası faiz açıklaması Haberi

Ayhan Zeytinoğlu merkez bankası faiz açıklaması


Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı’nın, Ocak ayı enflasyonunun 1 puandan fazla düşmesi durumunda faiz indirmek için 24 Şubat'ın beklenmeden karar alınabileceği ile ilgili yorumu için Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Baz etkisi ile enflasyonun 1 puanın üzerinde düşeceği gözükmektedir. Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerekmektedir.” dedi.



Manşet...