16 / 05 / 2024

Aykut Akdemir

Aykut Akdemir

Galaksi Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aykut Akdemir, Mahmut Akgürbüz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da Güneşli'de kuruldu.

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şimdi tarafından kuruldu.

Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?

Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA'nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, bankanın müşteri çözümleri ve dijital bankacılık birimlerinde de sorumluluklar üstlenmektedir.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erkan Akdemir tarafından kuruldu.

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Meslek Odalarından 'Zorlu Konak'ın ruhsatı iptal edilsin' çağrısı!

İzmir Zorlu Konak Projesi'nde sular durulmuyor. TMMOB İzmir İKK Dönem Sözcüsü Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Aykut Akdemir ve Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman' da Zorlu Konak tartışmalarına dahil oldu.

Aykut Erdoğdu'nun 'sattım' dediği arsalar hala satılmadı!

CHP’li belediyeleri haraca bağladığını açıklayan CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun, seçim giderleri için eşine ait olan 9 gayrimenkulü sattığının da yalan olduğu öğrenildi. 

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

Aykut Erdoğdu'nun iskansız daire aldığı iddia edildi!

İzmir'de satın aldığı villasında kaçak bölüm inşasıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun bu kez de  Kadıköy'de iskânsız dubleks daire satın aldığı öne sürüldü.

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Aykut Erdoğdu'dan sahra hastanesi açıklaması!

CHP'li Aykut Erdoğdu Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesi inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğdu, "Hazır bina dururken neden araziye hastane yapılıyor?" diye konuştu...

Aykut Akdemir Haberi

Aykut Akdemir

Galaksi Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aykut Akdemir, Mahmut Akgürbüz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Galaksi Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurtiçinde veya yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Kendi hesabına, resmi ve özel kuruluşlara ait arsa ve araziler üzerinde her türlü inşaat, kooperatif, taahhüt, proje, mühendislik, mimarlık, müşavirlik, kontrollük, montaj, taşeronluk ve organizasyon faaliyetlerinde bulunmak. Bu amaçla yurtiçinde veya yurtdışında, resmi ve özel kurumlar tarafından açılacak her türlü ihaleye iştirak etmek.   Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkulün ticaretini yapmak, işletmek, yenilemek, kiralamak ve kiraya vermek. Kat karşılığı arsa ve arazi almak, parselleyerek satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak. Tarla, arsa ve...