06 / 05 / 2024

Ayman Yousif T

Ayman Yousif T

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Yousif T, Mohammed Ahmed, Osama Saifullah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Yousif T, Mohammed Ahmed, Osama Saifullah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Salama, Ayman Al Salama tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu.

Birgül Ayman Güler kimdir?

CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun yerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler kimdir? Birgül Ayman Güler bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte yanıtı...

Körfez bölgesinden iki banka Türkiye'de şube açacak!

Adnan Ahmed Yousif, Körfez bölgesinden Türkiye'ye iki yeni katılım bankasının gelmeye hazırlandığını söyledi...

Al Baraka Banking Group açacağı 50 şubeden 20'si Türkiye'de olacak!

Bahreynli bankacılık grubu Al Baraka Banking Group CEO'su Adnan Ahmed Yousif, bu yıl dünyada yeni 50 şube açacaklarını kaydederek, bunlardan 20'sinin Türkiye'de olacağını söyledi

Türk mermercisi ABD'deki krizden doğru stratejiyle çıkar

ABD'de ekonomik pusula hergün daha kötüyü gösterirken bu krizden en büyük darbeyi alan sektörlerden biri de şüphesiz inşaat oldu.

Yabancılar, İmar'dan beter her türlü yardıma hazırız

BDDK Başkanı Bilgin, İmarbank skandalında Türkiye'ye `cahil' diyen yabancıların aynı duruma düştüğünü söyledi. Bilgin `Bizi yeren ülkelerin bankalarında İmar'dan daha büyük kriz yaşanıyor. Yardıma hazırız' dedi.

Kira artışı ve sanayi bastırdı, enflasyon 'mektup' sınırını aştı

Mart ayında beklentilerin üzerinde çıkan enflasyon, Merkez Bankası'nın yüzde 4'lük yıllık hedefle uyumlu 'patika' olarak gördüğü yüzde 9.1'lik sınırı aştı. Yıllık enflasyon mart ayı itibariyle yüzde 9.15'e yükseldi, son 21 ayın rekoru kırıldı. Merkez Bank

Avrupalı'nın 5'te 1'i kadar boya tüketiyoruz

Yıllık boya tüketiminin 250-300 bin ton olduğu Türkiye'de, kişi başına düşen boya tüketiminin 2-3 litre arasında değiştiği bunun da Avrupa'da tüketilen boya miktarının 5'te 1'ine denk geldiği açıklandı.

Tüketici kredileri 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı

Tüketici kredileri, 28 Mart itibarıyla 678.5 milyon YTL artarak 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı.

Türkiye'deki konutların % 80'i sigortasız

2007 yılında emlak sektörü yüzde 7 büyürken, bu büyümeye paralel olarak konut sigortasında da yüzde 10'luk bir artış yakalandı. Ancak buna rağmen Türkiye'deki toplam konut sayısı göz önüne alındığında, konut sigortası yaptırılma oranı hala yüzde 20'lerde.

Ayman Yousif T Haberi

Ayman Yousif T

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Yousif T, Mohammed Ahmed, Osama Saifullah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta kuruldu. 


Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-         Her türlü gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, alımı-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletmesini yapmak. 2-         Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili planlama etütleri, program etütleri ön fizibilite etütleri, kesin fizibilite etütleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri vermek. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki...