02 / 05 / 2024

Aypark lansmana öze kampanya

Aypark lansmana öze kampanya

KATAL Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, ilk 20 müşterilerine lansmana özel ‘ tek fiyat ’ uygulamasının ve kişiye özel sürprizlerin müjdesini verdi.

Adam Kule lansmana öze kampanya!

İstanbul Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Dap Yapı Adam Kule lansmana öze kampanya düzenlendi. Projede fiyatlar 239 bin liradan başlıyor.

Aypark Residence'da satışlar başladı!

Aypark Residence'ın diğer projelerden farklı olduğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, ilk 20 müşterilerine lansmana özel "tek fiyat" uygulaması ve çeşitli sürprizler sunacaklarını açıkladı...

Aypark'ta lansmana özel tek fiyat sürprizi!

KATAL Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, ilk 20 müşterilerine lansmana özel ‘ tek fiyat ’ uygulamasının ve kişiye özel sürprizlerin müjdesini verdi.

Ispartakule - Bahçeşehir yolu, Müze'den de geçti!

İstanbul Arkeoloji Müzesi, Ispartakule sakinlerine müjdeli haberi verdi... Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu'nun inşaatı için tayin edilen müze görevlisinin alanda olacağı tarih belli oldu. İşte firma da hazır olursa inşaatın yeniden başlayacağı tarih.

Toya Moda'da lansmana özel fiyatlar!

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Toya Moda'da lansmana özel fırsatlar sürüyor. Dairelerin peşin satış fiyatlarının 190 bin liradan başladığı Toya Moda'da, 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme seçeneği sunuluyor.

Özel müze başvurusu nasıl yapılır?

Özel müze; Kişi veya kuruluşlar tarafından, çeşitli konularda bir araya getirilmiş eserlerin yer aldığı müzelere deniyor. Peki özel müze nasıl kurulur? Özel müze başvurusu nasıl yapılır?

Özel müze kurmak isteyenler ne yapmalıdır?

Özel müze; Kişi veya kuruluşlar tarafından, çeşitli konularda bir araya getirilmiş eserlerin yer aldığı müzelere deniyor. Peki, özel müze kurmak isteyenler ne yapmalıdır? Özel müzelerin kuruluş esasları nelerdir?

Özel müze nasıl kurulur?

Kişi veya kuruluşlar tarafından, çeşitli konularda bir araya getirilmiş eserlerin yer aldığı müzelere özel müze deniyor. Peki özel müze nasıl kurulur? özel müze için nereye başvurulur?

Özel müze nedir?

Kamu Kurum ve Kuruluşları, gerçek ve tüzel kişilerle vakıfların kendi hizmet konuları veya amaçlarını gerçekleştirmeleri için başvurmaları halinde özel müze açmalarına izin veriliyor. Peki, özel müze nedir? Özel müzeler nelerdir?

Kelebekler Vadisi'nde botanik park ve müze yer alacak!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay "Kelebek şeklindeki binanın kanatlarından birinde, kafesler içinde oluşturacağımız botanik parkta kelebeklerin uçmasını sağlayacağız. Diğer bölümde ise müze yer alacak" dedi...

Yarhisar Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını!

Türkiye' nin karaya yerleştirilmiş ikinci su üstü savaş gemi müzesi olan Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi'ni, 2006 yılından itibaren yaklaşık 169 bin kişi ziyaret etti.

Sualtı Arkeoloji Müzesi girişindeki surlar müze müdürünün talimatıyla boyanmış!

Bodrum Kalesi’ndeki Sualtı Arkeoloji Müzesigirişindeki surlar ile 600 yıllık Osmanlı toplarının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 4’üncü Türk Konseyi Zirvesi için ilçeye gelmesinden önce müze müdürünün talimatıyla boyandığı ortaya çıktı.

İncek Loft’ta lansmana özel yüzde 32 kar fırsatı için son iki gün!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft’ta lansmana özel yüzde 32 kâr fırsatı 8 Haziran Pazar gününe kadar devam ediyor. Projede 30 günde 1135 konuttan 509’u satıldı.

Aypark lansmana öze kampanya Haberi

Aypark lansmana öze kampanya

asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren KATAL İNŞAAT ‘ın yeni projesi  ‘AYPARK RESİDENCE’da satışlar 5 Eylül’de başladı. AYPARK RESİDENCE’ın diğer projelerden çok farklı olduğunu belirten KATAL Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, ilk 20 müşterilerine lansmana özel ‘tek fiyat’ uygulamasının ve kişiye özel sürprizlerin müjdesini verdi.


217 ‘akıllı’ daire İzmirliyi bekliyor

Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat’ın aile konsepti ve yatırım fırsatını birleştirdiği Aypark Residence, 20 katlı ve 18 katlı iki yüksek bloktan, 72 adet 2+1, 143 adet 3+1 olmak üzere toplam 217 ‘akıllı ev’ daireden oluşuyor. Zengin sosyal donatıları ile dikkat çeken Aypark Residence, körfez, şehir merkezi doğa ve yeşil alan manzarası, açık kapalı otoparkı, üst düzey güvenliği, yürüyüş alanları, bisiklet parkuru...