18 / 07 / 2024

ayşe akın kişiye özel kültür turu

ayşe akın kişiye özel kültür turu

Aryum Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Akın yaptığı açıklamada, kalabalıktan hoşlanmayan, kendine özel güzergah yaratmak isteyenlere yönelik düzenledikleri özel turların şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

​Villa Birun'da kişiye özel ödeme planı! Teslimler 2025 Haziran'da!

Homer Yapı A.Ş.'nin koleksiyon yapıları arasında yer alan ​ve kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu Villa Birun projesinin teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor. ​

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

1 milyondan fazla kişiye erken emeklilik fırsatı geliyor! Talimat verildi, çalışmalar başladı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sonrası Türkiye'nin emeklilik sisteminde büyük bir dönüşümler peş peşe geliyor. 1 milyondan fazla kişiye erken emeklilik fırsatı geliyor. Talimat verildi, çalışmalar başladı. İşte detaylar...

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Alman devi o şehre fabrika kuruyor... Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Hemen bakın...

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

ayşe akın kişiye özel kültür turu Haberi

ayşe akın kişiye özel kültür turu


İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor. Aryum Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Akın, kalabalıktan hoşlanmayan, kendine özel güzergah yaratmak isteyenlere yönelik düzenledikleri özel turların şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Akın, "Yurtdışı turlarıyla beraber gitmek istemeyip, kendine özel gezmek, sevdiği yerde daha çok vakit geçirmek isteyen ve bir rehberin eşliğinde gittiği yerler hakkında bilgi edinmek isteyenler için özel turlar hazırlıyoruz. Bu tur, kişiye özel olduğu gibi firmaya yönelik de hazırlanabiliyor. Üstelik VIP turlar sanıldığı gibi olağanüstü rakamlara da mal olmuyor” dedi. 


'Evli çiftler bile birlikte tatil yapmıyor' 

Günümüz iş hayatında evli çiftlerin bile birlikte tatil yapmasının giderek zorlaştığını belirten Akın, "Özellikle iş kadınları, tanıdıkları insanlar, kendi arkadaş grubuyla...