28 / 04 / 2024

Ayşe Sula Köseoğlu

Ayşe Sula Köseoğlu

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sterlinde son 1 ayın rekoru kırıldı! Sunak'ın atanması öncesi sterlin yükselişe geçti

Dolar dünya genelinde geri çekilirken İngiltere para birimi sterlin, Rishi Sunak’ın İngiltere başbakanı olması üzerine risk algısının iyileşmesiyle bu ayın rekorunu kırdı.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İşler tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ayşe Sula Köseoğlu Haberi

Ayşe Sula Köseoğlu

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Uzungöl'e hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesinin onaylandığını ve yapım işinin ihalesinin yarın gerçekleştirileceğini bildirdi.


Köseoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, hem bölge hem de Trabzon için turizmin çok önemli olduğuna dikkati çekti.


Trabzon'un Uzungöl'ü, Sümela'sı, Ayasofya'sı, Vazelon'u, yaylalarıyla ve daha sayabileceğimiz birçok mekanlarıyla destinasyon merkezi olduğunu vurgulayan Ayşe Sula Köseoğlu, şöyle devam etti:


"Uzungöl, en çok turist çeken gözde mekanlarımızdan birisidir. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu önderliğinde yeni projeler üretmek ve bunları faaliyete geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Trabzon İl Koordinasyon Kurulu'nda gündeme taşıdığımız seyir terasları da yapılmaya başlanacak. Doğa Koruma ve Milli Parklar, seyir terasları için Uzungöl Tabiat Parkı'nda iki ayrı yer belirledi. Bu seyir teraslarının yapılacağı...