10 / 05 / 2024

Ayşegül Yıldız inşaat şirketi

Ayşegül Yıldız inşaat şirketi

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

1934 yılında Yıldız Sarayı için son hazırlıklar yapılmış!

1934 yılının eylül ayında Yıldız Sarayı'nın son hazırlıkları yapılıp eylül ayına kadar açılması planlanmış.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ta son dakika gelişmesi! Yıldızlar İnşaat o parseli 4 milyar TL'ye aldı!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap projesinin hayata geçirileceği parsel Yıldızlar İnşaat tarafından satın alındı. İşte detaylar...

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat!

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Ayşegül Yıldız inşaat şirketi Haberi

Ayşegül Yıldız inşaat şirketi

Magazi dünyasında İbrahim Tatlıses’le yaşadığı aşkla adım duyuran Ayşegül Yıldız, şimdilerde iş dünyasında adından söz ettiriyor. Tatlıses’le boşandıktan sonra kendisine bir mimarlık şirketi kuran Ayşegül Yıldız, kısa sürede işleri büyüttü. Kızı Elif Ada’nın isminden esinlenerek ‘Ada İnşaat’ mimarlık şirketini kuran Yıldız kısa sürede yurt dışına açıldı.


ARTIK PATRONİÇE OLDU

İstanbul, Bursa ve Almanya’ma Bochum şehrinde ofis açan Yıldız, şu sıralar işlere yetişemiyor. Birçok başardı projeye imza atan Yıldız, çalışan sayısını da yeni yılla birlikte ikiye katlayarak patroniçeliğini ilan etti. Maddi sıkıntıda olduğu söylenen İbrahim Tatlıses, şu sıralar hastanede tedavi görürken, kızının annesi Ayşegül Yıldız ise görkemli şirketinde sık sık fotoğraf...