15 / 05 / 2024

Aytaç Feda kimdir

Aytaç Feda kimdir

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2. Başkanı Aytaç Feda, vatandaşları kaçak emlakçılara karşı uyardı. Feda, emlakçıların yüzde 70'inin kaçak olarak çalıştıklarını söyledi.

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!

Banka faizleri ve döviz kurunun artmasıyla ülke genelinde gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, ama 2024’ün ikinci çeyreğinde gayrimenkul piyasasının ikiye katlayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, “Şimdi gayrimenkul alma zamanı” dedi.

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Sait Aytaç kimdir?

Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Sait Aytaç getirildi. Peki Sait Aytaç kimdir? Sait Aytaç hangi görevlerde bulundu?

Trakya'da emlak sektöründe son durum!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, koronavirüs salgınının emlak sektörüne etkilerinden bahsetti. Sürecin insanların gayrimenkul konusunda da bakış açısını değiştirdiğinden bahseden Feda, sektör çalışanları ve ticaretle uğraşanlara da gereken kolaylıkların sağlanmas

Aytaç Feda: Vergi levhasını görmeden ev kiralamayın!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2. Başkanı Aytaç Feda, vatandaşları kaçak emlakçılara karşı uyardı. Feda, emlakçıların yüzde 70'inin kaçak olarak çalıştıklarını söyledi.

Edirne'de ev kiraları yükseldi!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2’nci Başkanı Aytaç Feda, Edirne merkezde ev kiralarının çok yüksek olduğunu ifade etti. 

Mehmet Ersan Aytaç kimdir?

Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç kimdir? Mehmet Ersan Aytaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ersan Aytaç ne zamandan beri Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Aytaç Akyüz kimdir?

Mimar Aytaç Akyüz kimdir? Mimar Aytaç Akyüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytaç Akyüz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Aytaç Akyüz..

Aytaç Yörükaslan kimdir?

Mimar Aytaç Yörükaslan kimdir? Mimar Aytaç Yörükaslan, yaşamı boyunca mimarlık sektörünün yanı sıra hangi sektörler ile ilgilendi? İşte Mimar Aytaç Yörükaslan 'ın biyografisi bu haberde...

Hızır Bahtiyar Aytaç kimdir?

CHP Tunceli Belediye Başkan Adayı Hızır Bahtiyar Aytaç kimdir? Hızır Bahtiyar Aytaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Tunceli Belediye Başkan Adayı Hızır Bahtiyar Aytaç'ın biyografisi...

Atilla Aytaç kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı olan Atilla Aytaç kimdir?

Aytaç Manço kimdir?

Yüksek Mimar Aytaç Manço kimdir? Yüksek Mimar Aytaç Manço bugüne kadar hangi projelere imza attı? Yüksek Mimar Aytaç Manço, Manço Mimarlık ofisini ne zaman kurdu? İşte Aytaç Manço'nun biyografisi...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Aytaç Feda kimdir Haberi

Aytaç Feda kimdir

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2’nci Başkanı Aytaç Feda, emlakçılık yapanların yüzde 70'inin kaçak olduğunu söyledi. Feda, yazlık yerlerde geçici ve çantacı olarak isimlendirdiği emlakçılar için vatandaşları uyardı.

Edirne Portal Gazetesi'nde yer alan habere göre, Feda, “Bunlar mantar gibi yazın çıkarlar. Çantacıdır, bunlar. Kışın kaybolurlar. Yazın sülük gibi yapışır. Orada insanların kanını emerler. Sahil kısımlarında kiraya verdiğiniz evleri, günlük, haftalık, jandarmaya bildirme zorunluluğu var. Bildirmeyenler suç işler. Bunların jandarma tarafından takibi yapılmalı. Çünkü kiraya verilen konutlarda hırsızda kalabilir, kaçakta. Bizim ailelerimizde kalıyor. Yerleşmiş halkta kalıyor. Bunlarla ilgili önlem alınmasında fayda var. Bu önlemi alacak kişiler maliye, bölgenin güvenlik amiri, valilik ve kaymakamlık” açıklamasında bulundu.

Emlakçıların vergi levhası olması gerektiğini ifade eden Feda, ''Ev kiralayacaklar yerleşik yeri olan ve vergi levhası olan...