09 / 05 / 2024

Aytaç Salçacılar

Aytaç Salçacılar

Genplus Genel Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aytaç Salçacılar tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ağustos'ta Kadıköy, Sahrayı Cedid Mahallesi'nde kuruldu

Hakmar’da acı biber salçası 124,90 TL’ye, turşu 69,75 TL’ye, 6’lı çerezlik 39,95 TL’ye düştü!

Hakmar’ın yeni indirim kataloğu belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre acı biber salçası 124,90 TL’ye, turşu 69,75 TL’ye, 6’lı çerezlik 39,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 28 Kasım 2023 Salı fiyat listesi...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

CarrefourSA’da ezine peyniri 142,90 TL’ye, bulgur 26,90 TL’ye, acı/tatlı biber salçası 43,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA, yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 8 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel ezine peyniri 142,90 TL’ye, bulgur 26,90 TL’ye, acı/tatlı biber salçası 43,90 düştü. İşte CarrefourSA 8 Eylül 2023 fiyat listesi...

Bakan Özhaseki açıkladı: Şehirler hızla afetlere dirençli hale getirilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerdeki acıları bir daha yaşamamak amacıyla Türkiye'nin deprem kuşağında olduğu gerçeği dikkate alınarak, kentleri bir an önce afetlere dirençli hale getireceklerine vurgu yaptı.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Uzman isim açıkladı! Sigorta ve kaskoda fiyatlar yükselince...

6 Şubat'ta olan ve büyük acı yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde çok büyük yıkıma sebep olurken tüm Türkiye'yi de üzüntüye boğdu. 11 ilde büyük acılar meydana gelirken ülke genelinde deprem korkusu, kaygısı bir kez daha çok yoğun halde gündeme geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması etkin şekilde uygulanmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Marmara Depremi'ndeki acıların tekrarlanmaması için yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması düzenlemesinin etkin şekilde hayata geçirilmesi ve denetim sisteminin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna - Rusya savaşı yeni milyarderler yarattı. Oxfam'ın açıklamasına göre; savaş ve pandemi nedeniyle artan enerji ve gıda fiyatları nedeniyle zenginler servetlerine servet katarken, 573 kişi de milyarder oldu.

İzmir Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin neden olduğu acılar, merkezi hükümet, yerel yönetimler ve vatandaşların el ele vermesiyle hafifletildi.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Aytaç Salçacılar Haberi

Aytaç Salçacılar

Genplus Genel Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aytaç Salçacılar tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 23 ağustos'ta kuruldu. Genplus Genel Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Aytaç Salçacılar olarak belirlendi. 


Genplus Genel Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurtdışında her türlü inşaatlara mimarlık mühendislik ve danışmanlık hizmetlerini sunmak inşaat tamir ve restorasyon işlerini yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Genplus Genel Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Sahrayı Cedid Mahallesi, Çelik Sokak, Özben Apartmanı, No:16...