07 / 05 / 2024

aytaç Ülker

aytaç Ülker

Dün 182 milyon liraya 60 yıllık Adapazarı Şeker Fabrikası'nı satın alan Yıldız Holding'den (Ülker) bugün dev satın alma haberi daha geldi...Ülker Aytaç'ı satın alıyor...

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü! A101 yeni ay kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler fiyat listesi...

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Aytaş Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aytaş Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Serpil Taşdemir Tarafından kuruldu.

aytaç Ülker Haberi

aytaç Ülker

Yıldız Holding'den yapılan açıklamaya göre, holding Aytaç'ın Çankırı Çerkeş’te 910 dönümlük arazi üzerine kurulu tesisinin yüzde 75’ini gayrimenkulleri ile birlikte satın almak için Yimpaş Holding ile ön anlaşma imzaladı.


DEVİR BEDELİ 150 MİLYON LİRA


Şu anda 216 çalışanı bulunan Aytaç Et, tüm mali yükümlülükleri ile birlikte 150 milyon liraya Yıldız Holding’e devredilecek.


ONAY GEREKLİ


Anlaşma, Aytaç’ın sadece et entegre tesislerini kapsıyor. Satın alımın tamamlanması için Rekabet Kurumu’nun onayı...