15 / 05 / 2024

aytekin güç BW Citadel Hotel

aytekin güç BW Citadel Hotel

26 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Aytekin Güç, 27 Mayıs 2014 tarihi itibariyle, Sultanahmet Ahırkapı’daki BW Citadel Hotel’in Genel Müdürü oldu. Güç, meslek hayatına, 1988 yılında Kalyon Oteli’nde başladı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel hayatını kaybetti...

Alabey Grup İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alabey Grup İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytekin Alabey tarafından kuruldu.

Ertelenen TOKİ ödemelerinin tahsil edilmesi meclis gündeminde!

Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen TOKİ ödemelerinin tahsil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Özdür İnşaat Gıda Temizlik Reklam Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdür İnşaat Gıda Temizlik Reklam Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aytekin Çalar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Sembol İnşaat geleceğin projelerine imza atacak!

Astana'da şehrin simgesi olan birçok yapıyı hayata geçirdiklerini dile getiren Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin, Kazakistan için uluslararası öneme sahip bu projede yer aldıklarını vurguladı.

Giresun Güce'de yollar yenileniyor!

Güce Belediyesi ekipleri, mahalle yollarında beton dökme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, ekiplerin Giyimli Mahallesinde gerçekleştirdiği beton yol çalışmasını inceledi.

Remay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Güneş ve Kerem Balta ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Eyüp'te kuruldu.

Aytekin Akagün kimdir?

İnşaat Mühendisi Dr. Aytekin Akagün kimdir? Aytekin Akagün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytekin Akagün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aytekin Akagün..

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, 5 Mart 2015'te Eyup Güzel, Aytekin Musullu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kocamanlar Hafriyat İnşaat Taahhüt Taşımacılık Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocamanlar Hafriyat İnşaat Taahhüt Taşımacılık Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Aytekin tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Arnavutköy, Hadımköy İstasyonu Mahallesi'nde kuruldu.

BW Citadel Hotel'e 'GOLD Greening HOTEL Sertifikası' verildi!

Ayasofya ve Sultanahmet Camisini görebileceğiniz BW Citadel Hotel, bu ay itibariyle, Gold Greening Hotel Sertifikasını aldı. BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, sertifikayı almaktan duydukları gururu dile getirdi...

aytekin güç BW Citadel Hotel Haberi

aytekin güç BW Citadel Hotel

26 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Aytekin Güç, 27 Mayıs 2014 tarihi itibariyle, Sultanahmet Ahırkapı’daki BW Citadel Hotel’in Genel Müdürü oldu. Meslek hayatına, 1988 yılında Kalyon Oteli’nde komi olarak başlayan Aytekin Güç, 1991 yılında Çırağan Palace Kempinski’de, ardından 1995 yılında Royal Caribbean İnternational’da görev aldı. 1998 yılında Türkiye’ye döndüğünde, The Plaza Hotel’de Restaurant ve Bar Müdürü olarak mesleğine devam eden Aytekin Güç, 2001 yılında grup otelleri olan BW The President Hotel ve BW Citadel Hotel’e Restaurant Müdürü olarak transfer oldu. 15 Nisan 2009 tarihinde, BW The President Hotel ve BW Citadel Hotel Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Aytekin Güç, 3 Ağustos 2009 tarihi itibariyle her iki otelin Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak atandı. 


Aytekin Güç, 27 Mayıs 2014...