15 / 06 / 2024

Ayvalık Alaattin Süberoğlu hastanesi yıkılacak mı

Ayvalık Alaattin Süberoğlu hastanesi yıkılacak mı

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, simgelerin köprüsü olarak nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Ayvalık Alaattin Süberoğlu hastanesi yıkılacak mı Haberi

Ayvalık Alaattin Süberoğlu hastanesi yıkılacak mı

Ayvalık Belediye Meclisi Ekim ayı olağan meclis toplantısını Orhan Peker Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ile başlayan toplantıda bir aylık süreci değerlendiren Başkanı Gençer, Türkiye’nin bir yılda ikinci kez genel seçimlere gittiğini ve bu süreç te Güneydoğu ile Doğu bölgelerinden gelen şehit haberlerinden dolayı ülke olarak yüreklerin üzüntülü günler geçirildiğine vurgu yaptı.

Ayvalık’ta turizm sezonunun sona erdiğini ve önümüzde kış aylarının önemli bir gelir unsuru olan zeytincilikte ise bu yıl mahsulün az olduğunu kaydeden Gençer, bu günlerde başlayan zeytin hasadının da hayırlara vesile olmasını diledi

Ayvalık Belediyesi olarak Cunda yolunda bisiklet yolunu hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bisiklet yolunun her iki başına da birer jetonlu bisiklet kiralama sistemi kuracaklarının da açıkladı.

Küçükköy’de bir kültür salonu yapılacağını ve bunun sponsorluğunu Doğuş...