07 / 05 / 2024

ayzlık projeleri 2013

ayzlık projeleri 2013

Bodrum Gökçebel Villaları 'ndan banka kredisi ile ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Muhittin Böcek: Ranta dönük projemiz olmayacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Arazilerin önüne koyulan tabela projeciliğini kaldırdık!

Başbakan Binali Yıldırım, Gümüşhane ve Bayburt'ta düzenlenen mitinglerde konuştu. Yıldırım, ''Proje yapmak isteyenler arazinin önüne koydukları tabelayı kaldırdık. Yerine büyük projeleri getirdik'' dedi.

Melih Gökçek: Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımını sürdürdükleri büyük projeleri anlattı. Gökçek "Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip, Arabistan'dan ilgilenenler var" dedi.

Büyük projelerin kaderi referanduma bağlı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, hızlı karar alma ve büyük projeleri hayata geçirmek için cumhurbaşkanlığı sisteminin kurulması gerektiğini söyledi.

İzmir'in büyük projeleri yasa ve yönetmeliklere aykırı mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, son dönemde başladığı, değeri yüz milyonlar lirayı bulan büyük projelerde yasa ve yönetmelikleri dikkate almıyor.

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

Manisa'nın 100 yıllık projeleri yolda!

Çetin bir yarış ile 2009 yılında Manisa Belediye Başkanlığı’nı Bülent Kar’ın elinden alan Cengiz Ergün, 2014'te Büyükşehir Statüsünü kazanan Manisa’nın kaderini değiştiriyor.

Mega projeler Türkiye Varlık Fonu'ndan finanse edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce İl Teşkilatınca Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde partililerle bayramlaştı. Özlü, ''Bundan sonra büyük projeleri, Kanal İstanbul gibi büyük projeleri Türkiye Varlık Fonu'ndan finanse edeceğiz'' dedi.

ayzlık projeleri 2013 Haberi

ayzlık projeleri 2013

Birtur Homes imzasıyla Bodrum'da 10 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Gökçebel Villaları 'nda satışlar sürüyor. 


3 oda 1 salon 9 ikiz villadan meydana gelen Gökçebel Villaları 'nda 180 metrekare alana sahip konutlar bulunuyor. Projede yer alan villaların taban oturumu net 165 metrekare.



Yalıkavak Gökçebel Villaları ; denize 100 metre, Yalıkavak merkeze 1 kilometre mesafede yer alıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Gökçebel Konutları 'nın ortak kullanım alanları arasında 200 metrekare alana sahip yüzme havuzu bulunuyor.


Bodrum Gökçebel Evleri 'nde yer alan villaların fiyatlar 675 bin lira olarak belirlendi. Yüzde 1 KDV oranı ile konut sahibi olunabilen Yalıkavak Gökçebel Evleri 'nde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sağlanıyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Telefon: (252)386 43 94

Web Adresi: