15 / 05 / 2024

az az öde üstü kalsın kampanyası

az az öde üstü kalsın kampanyası

Kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekare inşaatı hayata geçiren Sur Yapı yeni başlattığı 'az az ödeyin üstü kalsın' kampanyasıyla müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan yatırım fırsatı sunuyor.

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Otomobil sahipliği, özellikle yeni bir araç satın alındığı zaman amortismanla karşı karşıya kalınmasını gerektirmektedir. Fakat, bazı araçlar, diğerlerine oranla daha az değer kaybına maruz kalıyor. Buna göre yapılan araştırmada değer kaybeden ve kazanan otomobiller açıklandı.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Az önce tek tek hesaplandı, paraları duyan inanamadı! Sizin de hesabınıza 5 bin 909 TL yatabilir, hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merak edilen mevduat faizi oranları az önce tek tek hesaplandı, paraları duyan inanamadı. Sizin de hesabınıza 5 bin 909 TL yatabilir, hemen bakın...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Bankada paranız varsa acil bakın! Az evvel açıklandı, gören de duyan da inanamıyor!

Eğer sizin de bankada paranız varsa acil bakın... Az evvel açıklandı, gören de duyan da inanamıyor... İşte son dakika Ekim 2023 mevduat faizi oranları...

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Türkiye'de deprem riski en az olan iller hangileri?

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremden sonra vatandaşlar en az deprem riskli illeri sorguluyor. Peki, en az deprem riski olan iller hangileri? İşte detaylar...

Emekli maaşını etkileyen 1261 gün kuralı değişiyor! Az primle yükse maaş alınabilir mi? Tek tek açıklandı!

Küçük esnafın emeklilik için gerekli gün sayısının 7.200'e düşmesiyle beraber,maaşta etkili olan 1261 gün kuralı da değişiyor. Böylece az primle, yüksek emekli maaşı alınabilecek.

Hangi marka ikinci el telefonlarda daha az değer kaybediyor?

Bir yurt dışı araştırması, ikinci el telefon pazarında iPhone 14, Samsung S23 ve Google Pixel 7 modellerini karşılaştırdı.

Markanın ruhunu en iyi yansıtan araç BMW X3'e Nisan zammı geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin X3 modeli için çok az değişiklik görüyor. Uzaktan yakın anahtarı olmadan giriş sistemi bundan böyle seride standart hale gelmiş ve isteğe bağlı Premium paket artık iDrive bilgi-eğlence  sistemi için hareket kontrollerini içermez. Peki BMW X3 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Altında şimdi de adeta 7 şiddetinde deprem! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası yıkıldı!

Altında şimdi de adeta 7 şiddetinde deprem... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

az az öde üstü kalsın kampanyası Haberi

az az öde üstü kalsın kampanyası


Kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekare inşaatı hayata geçiren Sur Yapı yeni başlattığı 'az az ödeyin üstü kalsın' kampanyasıyla müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan yatırım fırsatı sunuyor. Exen istanbul, Corridor Rezidans, Corridor Cadde Rezidans, Corridor Carsı ve İdilia projelerinde müşteriler tasarruflarına dokunmadan lüks ve konforlu bir konuta hic peşinat ödemeden, 0.74 kredi oranı ile 120 aya kadar kredi kullanabilecek. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 4 yıl vade farksız esit taksitlerle ödeyebilecek. Örneğin 158 metrekare 3+1 bir daireyi müşteriler pesinatsız ilk taksit olan 9 bin 165 TL'yi ödeyip hemen teslim alacak. Günesli'nin yeni yasam alanı Corridor'da müşteriler 101 metrekare 2+1 daire için aylık 3 bin 467 TL taksit ödeyerek evlerini Aralık 2014 'te teslim alabilecek. Kalan bedeli ise...