15 / 05 / 2024

Az Çatı ve İnşaat iletişim

Az Çatı ve İnşaat iletişim

Az Çatı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Arzuman Zeynalabdiyev tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

Yapay zekanın ele alacağı 20 meslek grubu açıklandı! En az çatı ustaları, inşaatçılar ve sıvacılar etkileniyor...

Günümüzde, yapay zeka modellerinin artması ve popülaritesinin hızla bir biçimde ile profesyonel dünyada ciddi endişeler ortaya çıkmaktadır. İşte yapay zekanın en az ve en fazla etkileyeceği meslek grupları ve haberin detayları...

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

English Home'dan Babalar Günü'ne özel 200 TL altı hediyeler

Babalar Günü'nün gelmesine çok az kaldı ve siz hala babanız için bir hediye seçemediniz mi? Hiç telaşlanmayın! Çünkü sizler için Babalar Günü'ne özel oldukça uygun hediye seçenekleri hazırladık. Hemen göz atın!

THY 11 ilde en az 17 bin TL maaşla çalışacak personel alacak!

Türk Hava Yolları deprem bölgesinde memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İstihdam edilecek memur adaylarının en az lise ve ön lisans mezunu olması gerektiğini paylaşan Türk Hava Yolları, başvuru şartlarını da açıkladı.

İstanbul'da az katlı ve genç binalara ilgi artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Arzu Turan asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra, İstanbul'da az katlı ve genç binalara ilginin arttığını söyleyerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

İş dünyasında kriterler değişiyor! Herkes bu sisteme yöneliyor! Daha az maliyetli ve hızlı!

İş dünyası, koronavirüs pandemisiyle başlayan ve kira artışlarıyla süren sürecten sonra ofis maliyetlerini azaltarak daha ekonomik ve hızlı çözümler sunan hazır ofis kiralamalarını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Bekçi olmak isteyenlere müjde! Beklenen duyuru geldi! En az lise mezunu 3.250 bekçi alınacak!

Bekçi olmak isteyenlerin büyük bir heyecanla beklediği açıklama bugün geldi. Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre en az lise ve dengi okul mezunu toplam 3.250 bekçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Az Çatı ve İnşaat iletişim Haberi

Az Çatı ve İnşaat iletişim

Az Çatı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Arzuman Zeynalabdiyev tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Az Çatı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ÇATI :  Yeni çatı, çatı onarımı(çatı tadilatı), çatı aktarma, ahşap çatı, çelik çatı konstrüksiyonu, kiremit çatı, şıngılçatı,Eternit çatı, çatı kaplama levhası, sandviç panel çatı, teras çatı su yalıtımı izolasyonu, gizli dere izolasyonu, baca dibi izolasyonu temel izolasyonu ve dış cephe, teras su yalıtımı ve ısı izolasyonları yapabilir. İş ile ilgili tamamlayıcı malzemeler ve aksesuarlar alabilir satabilir, ithalat ve ihraacatını yapabilir yurtiçi ve yurt dışında şubeler açabilir kapatabilir.Çatı ışıklıkları, ışık geçirgen ürün ve sistemler Çatı Çıkış kapağı Çatı konstrüksiyon elemanları   Cephe, duvar ve tavan tadilatları için ürünler Cephe kaplamaları alabilir satabilir, yapabilir ,...