25 / 07 / 2024

Az Urmu İnşaat iletişim

Az Urmu İnşaat iletişim

Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taher Shafeı ve Okhtay Sggafeı ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörünün 2025 rotası Irak!

İnşaat sektörü 2025 yılında, senede en az 5 milyar ABD Doları tutarında proje üstlenilebilecek bir pazar olarak öne çıkan Irak'a çevirdi.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

İMKON'DAN yapıların depremden az zarar görmesi için 10 öneri! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yapıların depremden en az zarar görmesi amacıyla yapılması gerekenlere ilişkin 10 öneri paylaştı.

Azımov İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azımov İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sapargeldi Azımov tarafından kuruldu.

En az altın kadar kazanacaksınız! İslam Memiş '' Gümüş alın'' diyerek uyardı!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara  en az altın kadar  kazanacakları yatırımı açıkladı. ''Gümüş alın'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. Ayrıntılar haberimizde...

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarında inşası tamamlanan ayaklarının aydınlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Akkılı. tarafından kuruldu. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taher Shafeı ve Okhtay Sggafeı ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Az Urmu İnşaat iletişim Haberi

Az Urmu İnşaat iletişim

Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taher Shafeı ve Okhtay Sggafeı ortaklığında kuruldu. 


Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Az Urmu İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Barış Mah.Belediye Cad.Gınza Lavınya Apt.No.30/150 Beylikdüzü