23 / 05 / 2024

Azel kule adres

Azel kule adres

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi!

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Residence açık adres!

Dap Adam Kule Evleri 284 daire ve 88 home ofisten meydana geliyor. Projede 10 bin TL peşinat sonrasında 88 ay vade imkanı sağlanıyor...

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi!

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Megapol Çarşı Kule projesinde teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Adam Kule Dragos adres!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükselen proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşuyor. Adam Kule Dragos adres bilgisi kapsamında İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor.

Adam Kule adres!

Adam Kule adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Maltepe Dragos'ta, Altayçeşme Mahallesi'nde bulunuyor. Projede yer alan daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

Besa Kule, Congresium ile değerlenecek!

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

Azel Kule'de az maliyetle konforlu yaşam!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında sosyal donatıyla öne çıktığını belirtti.

Efe Bezci: Besa Kule ofisin havasını değiştirecek!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi’nde her detay iş verimini arttırmaya yönelik tasarlandı.

Azel Kule konutlarda az enerjiyle yüksek konfor!

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

Azel Gayrimenkul'den 5 yıldızlı otel konforunda konut!

Azel Gayrlmenkul'un Konut-kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel kule adres Haberi

Azel kule adres

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor. 


Türkiye'nin farklı bölgelerinde yüzlerce konut inşa ettiklerini belirten Azel Gayrimenkul Danışmanı Nihat Aslantaş, sektörün önemli taşlarından biri olmayı başardıklarını söyledi. Aslantaş, Azel Kule'yle de Başkentlilerle buluşmayı hedeflediklerini belirtti. Aslantaş, Azel Kule'nin, mimari konseptiyle Konutkent ve Yaşamkent Bölgesi'ndeki diğer projelerden kolayca ayırt edilebilecek farklılıklara sahip olacağının altını çizdi. Aslantaş, "Azel Kule, ileri teknolojiyle inşa ediliyor. Bu yönüyle de güvenlik kaygılarını tamamen ortadan kaldırıyor. Ayrıca Ankaralılar, kule konutlarda geniş bahçe terasları görmeye pek alışık değiller. Kule konutların büyük çoğunluğunda balkon bile bulunmazken ya da balkon olarak kullanılan bölümler tamamen kapatılırken Azel...