16 / 06 / 2024

aziz torun sektörü değerlendirdi

aziz torun sektörü değerlendirdi

GYODER Başkanı Aziz Torun önümüzdeki üç yıl içinde 2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı planladığını söylüyor. Ancak büyümenin geçmişteki gibi hızlı olmayacağına dikkat çekiyor.

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Aziz Torun: İstikrar ve güven gayrimenkulü canlandırır!

Ekonomi için gayrimenkul ve perakende sektörleri önem taşıyor. Peki bu sektörler ekonomi adına ne vaat ediyor? Feridun Eyüpoğlu’nun, ekonomideki gidişata dair Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile gerçekleştirdiği röportajı şöyle…

10 soruda AVM sektörünün durumu!

AVM sektörünün şu anki durumunu ve yönünü Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun anlattı. İşte 10 soruda AVM sektörünün durumu...

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Aziz Torun: Yatırımın tam zamanı!

Torunlar GYO Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katıldı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Torun, “Türkiye yabancı yatırımcılar için fırsatlar barındıran bir ülke ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmanın şimdi tam zamanı” dedi.

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Aziz Torun: Lokomotif sektör gayrimenkul!

Aziz Torun Türkiye'de ekonomik, siyasi ve toplumsal sorunlara rağmen gayrimenkul sektörünün büyüdüğünü ifade etti. Torun ''Bu yıl da ekonominin genelinin üzerinde bir büyüme bekliyoruz'' dedi.

Aziz Torun GYODER başkanlığını bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

Aziz Torun'dan 2017 temennisi!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun 2017 temennisinde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe KDV sorunu çözülmeli!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in Başkanı Aziz Torun sonbahar mesajını yayınladı. Torun, inşaat sektörünü değerlendirdi..

aziz torun sektörü değerlendirdi Haberi

aziz torun sektörü değerlendirdi

GYODER Başkanı Aziz Torun önümüzdeki üç yıl içinde 2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı planladığını söylüyor. Ancak büyümenin geçmişteki gibi hızlı olmayacağına dikkat çekiyor. ''Sat-yap modelinin'' şimdiye kadar işlediğini, satışların yavaşlamasıyla birlikte sıkıntıya neden olabileceğini söylüyor.


Geçtiğimiz yılı 4,1 milyar TL ciroyla kapatan Torunun gündeminde yeni gayrimenkul yatırımları var. Vaktinin büyük kısmını İstanbul’da geçtiğimiz ay lansmanını yaptığı 4 bin konuttan oluşacak ‘5. Levent’ projesi alıyor.


15 bin kişinin yaşayacağı ‘5. Levent’i bu yıl içinde başlayacak Paşabahçe projesi izleyecek. Torun, Mecidiyeköy’de yapımı devam eden Torun Center’ın ise tamamlanmak üzere olduğunu belirtiyor. “Torun Center’da satış vaatlerimizin sınırları içinde bir gecikme var” diyen Torun, ofis binasının bu yılsonunda açılacağını söylüyor. Diğer iki residence bloğu ise 2016'nın 6’ncı ayına kadar tamamlanmış olacak.


“En büyük prensibimiz işi mahkemeye...