13 / 05 / 2024

aziz yıldırım kaç oy aldı

aziz yıldırım kaç oy aldı

Fenerbahçe'de seçim yarışını kaybeden Belgü: "Sayın Ali Koç'un açıklamaları hem katılımın yükselmesine hem de bizim oyumuzun düşmesine sebep oldu" dedi.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

aziz yıldırım kaç oy aldı Haberi

aziz yıldırım kaç oy aldı

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonu yapılan olağan genel kurulundaki başkanlık yarışını kaybeden Hulusi Belgü, 5 bin 504 oyla yeniden seçilen Aziz Yıldırım'ın karşısında aldığı bin 144 oyun, beklentisinin altında kaldığını ifade etti. 


Genel kurulla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Belgü, 5 bin üyenin kongreye katılacağını tahmin edip, 2 bin oy alacağını ön gördüğünü belirterek, aldığı oy sayısının bazı üyelerce başarılı bulunması konusunda da "Aldığım oy sayısını başarı olarak görmüyorum. 5 günde bu kadar oldu" dedi. 


Belgü, seçime kısa bir zaman içinde hazırlanmak zorunda kaldığını dile getirerek, "Tam 5 günde 22 yönetim kurulu üyesi, 49 kurul üyesi ve 370 imza topladık. 350 imzalı teklif verdik. Seçimde de bin 144 oy aldık. Bu kongrede kazanmayı beklemiyordum. 5 bin katılımla 2 bin oy almayı planlıyordum....