04 / 05 / 2024

Aziziye Belediyesi oyun parkı yatgırımları

Aziziye Belediyesi oyun parkı yatgırımları

Merkez Aziziye Belediyesi, Dadaşkent'te 4 bin metrekare alan üzerine çocukların çok seveceği 'Oyun ve yüzme havuzlu park' yapmak için kolları sıvadı.

Ilıca TOKİ projesindeki iş yerleri teslim ediliyor!

Ilıca'da yapım çalışmaları devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76'sı hak sahiplerine teslim edildi.

Erzurum'a Aziziye Millet Bahçesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente Aziziye Millet Bahçesi'ni kazandırdı.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Konak Aziziye Semt Merkezi tamamlandı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Aziziye Semt Merkezi'ni tamamladı.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Altınordu Aziziye Cami çevresinde düzenleme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Aziziye (Yalı) Camii çevresinde düzenleme çalışmaları başlattı.

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Aziziye Belediyesi oyun parkı yatgırımları Haberi

Aziziye Belediyesi oyun parkı yatgırımları

Aziziye Belediyesi, Dadaşkent Saltuklu Mahallesinde 4 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan park ile çocuklar keyifli anlar yaşayacak. İçerisinde 4-7 ve 8-12 yaş grubu çocuklara hitap edecek olan oyun havuzlu parkta, 3 yunus fıskiye,  kaplumbağa, kurbağa, yılan kaydıraklar ile şezlong ve duş kabinleri yer alacak. Ücretsiz olarak hizmet verecek olan parkta, otoparktan güvenliğe, çocuk oyun grubundan, kamelya ve mini büfeye kadar her ayrıntı düşünüldü. Çalışmaların titiz bir şekilde sürdürüldüğü parkın bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 


Erzurum'da bir ilke imza atacaklarını belirten Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü bölgede, çocukların kısa olan yaz tatilini heyecanlı ve coşkulu bir şekilde geçirmeleri için çocuk oyun havuzlu projeyi geliştirdiklerini bildirdi. 


Çocuk oyun alanı ve havuzun 12 yaş altındaki çocuklara...