02 / 05 / 2024

Aziziye mahallesi yeni kent merkezi son durum

Aziziye mahallesi yeni kent merkezi son durum

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajı!

Ünal Yapı tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Aşağı Aziziye Mahallesi'nde yükselen Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Yeni Mahallesi, 2925 ada, 16, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 parseller ile 3933, 16058, 16059, 16061, 16062 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Rami Yeni Mahallesi'nin imar planları değişti!

Rami Yeni Mahallesi'nde yapısal ömrünü tamamlamış konutlar sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüşüyor.

Karasu Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karasu Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Karasuilçesi, A. Aziziye Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 13 milyon 412 bin 381 TL'ye satıyor...

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Çankırı Çerkeş Yeni Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı ili, Çerkeş ilçesi, Yeni Mahallesi'nde 134 yeni konut hayata geçirecek. 

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Konya Karatay için riskli alan kararı!

Konya ili, Karatay ilçesi, Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Aziziye mahallesi yeni kent merkezi son durum Haberi

Aziziye mahallesi yeni kent merkezi son durum



Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’nde temelini attığı yeni semt merkezinin inşaatı hızla ilerliyor. Büyük kısmı tamamlanan inşaat bittiğinde Konak Belediyesi’nin ilçe genelindeki semt merkezlerinin sayısı 12’ye ulaşmış olacak. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil, geleneksel el sanatları, hobi ve beceri kursları verilecek.


Kamu eli değecek

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, merkezin hizmete açılmasıyla bölgeye kamu elinin değeceğini söyledi. Başkan Pekdaş, "Göreve geldikten hemen sonra belediyemizin halka hizmet verdiği noktaların sayısını artırmaya başladık. Belediye hizmet elini eli ne kadar çok kişiye uzatırsak o kadar iyi sonuç alacağımızı biliyoruz. Bu bilinçle yola çıktık ve yeni semt merkezimizi bir bir açıyoruz. Mersinli’de kısa sürede çok güzel bir semt merkezi inşa etmiştik ve açtık. Şimdi de...