29 / 04 / 2024

aziziye tok

aziziye tok

Erzurum Aziziye Belediyesi, kentsel dönüşümde uyguladığı başarılı projelerini sürdürüyor. Dadaşkent Gezköy, Ilıca Eski Mahalle birinci ve ikinci etap ile birlikte, Yeşil Mahalle’de de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşılıyor....

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Erzurum Aziziye projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum'da hayata geçirilecek olan 1013 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum Aziziye 1013 konut ihalesi 10 Haziran'da!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye projesi için düğmeye bastı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

aziziye tok Haberi

aziziye tok


Erzurum Aziziye Belediyesi, kentsel dönüşümde uyguladığı başarılı projelerini sürdürüyor. Dadaşkent Gezköy, Ilıca Eski Mahalle birinci ve ikinci etap ile birlikte, Yeşil Mahalle’de de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşılıyor. TOKİ ile birlikte yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 500 bin metrekare alan kamulaştırıldı, bin konut yıkıldı ve 90 milyon lira hak sahiplerine ödendi.


Ilıca’nın merkezini ilgilendiren Eski Mahalle ikinci etap için vaziyet planları hazırlanarak, TOKİ’de ihale süreci başlatıldı. Eski Mahalle birinci etapta 320 konut, geçtiğimiz yıl hak sahiplerine teslim edilirken, Yeşil Mahalle’de sürdürülen çalışmalarda da yüzde 85 muvafakat sağlandı ve acele kamulaştırma davaları açıldı. Dadaşkent Gezköy’de de ihale süreci devam ediyor. Kentsel dönüşümde elde edilen başarının sırrını açıklayan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, doğru strateji, sıkı takip ve iyi diyalogla dönüşüm...